Відмовлено Кіра Кондратюк/Бажання розяснити все

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Bog999

Gromov
Реєстрування
29 Тра 2023
Дописи
219
Реакції
92
Бали
33
  1. нейм адміна:Кіра Кондратюк
  2. Особистий нікнейм:Богдан Громов,ID:7050
  3. Суть скарги:А як я міг не повернутись на місце смерті,якщо це відбулось не подалік МОЗ,повернувся з метою вияснення ситуації,а саме хотів спитати за що бють людину,мене вбили двічі значить людині теж мали видати РК,чому це не відбулось?Я вважаю що ви не праві,так як це відбулось біля місця спавну гравців,тому це не правильно рахувати порушенням,людину били,я мав проігнорувати порушення з боку гравців,правильно ні,а ви займаєтесь бездіяльністю,не розглядаєте нормально скарги
  4. Докази :скарга
  5. Дата:05.12.2023

Сережка Керамбит

ЗГС Держ | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
883
Реакції
1,002
Бали
113
  1. нейм адміна:Кіра Кондратюк
  2. Особистий нікнейм:Богдан Громов,ID:7050
  3. Суть скарги:А як я міг не повернутись на місце смерті,якщо це відбулось не подалік МОЗ,повернувся з метою вияснення ситуації,а саме хотів спитати за що бють людину,мене вбили двічі значить людині теж мали видати РК,чому це не відбулось?Я вважаю що ви не праві,так як це відбулось біля місця спавну гравців,тому це не правильно рахувати порушенням,людину били,я мав проігнорувати порушення з боку гравців,правильно ні,а ви займаєтесь бездіяльністю,не розглядаєте нормально скарги
  4. Докази :скарга
  5. Дата:05.12.2023
Так на відео є тільки дм зз,рк недоречно видавати,там не видно всієї ситуації

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Покарання видано вірно, повернення на місце смерті протягом 15 хвилин заборонено правилами.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі