Відмовлено Кіра Саймон

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Айронс ✨

Новий гравець
Реєстрування
1 Кві 2025
Дописи
2
Реакції
3
Бали
6
1.Нікнейм адміністратора: Кіра Саймон
2.Особистий нікнейм: Денис Хомс
3.Суть скарги: Хочу в знати яка саме не довіра до мене є ,якщо ви спілкувалися з КА 05 ну да він про мене знає там те що я знімався після мінімального терміну по ЗВБ ,але на щот те що ви спілкувалися з КА 03 він про мене нічо не може знати бо коли я там був на ІП там була інша Ка так що якщо він там щось наплів я хочу пояснування , і вопше ця людина лише в міє казати подавайте скаргу на форум хотя знає що його там відмажуть ,та й ще щось він в собі дуже увєрений прям капец як А теперечка мені би хотілось почути вашу причину відмови заявки на ІП. Також хочу глянути чому в мене недовіра ,коли я подав заявку ті смєлі КА казали що в це там ОК, а як за спиною а не в лице вони ділові говорити всяку хрень , вопшім я хочу почути відповідь. Я канєшно вибачаюся ну я просто не можу терпіти Сикунів ,які кажуть пиши жб на форум ,або не кажуть прям в очі Правди тільки вимахуюся!! Також хочу зауважите те що в ЧС Адміністрації я не перебував та не перебуваю
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тиць
5.Дата походження: 08.04.2025

Останнє редагування:

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,817
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Кіра Саймон надала Вам відповідь і пояснення, відносно діалогу з КА 03 серверу він був, контакти з минулим КА є.

Згідно правил подачі заявок на Ігрового помічника
З яких причин, заявка може бути відхилена:

- ГА/ЗГА/Куратором Ігрових Помічників, на власний розсуд без пояснення причин

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі