Відмовлено Кіра Тейлор/Прошу не розглядати ГА/ЗГА.Для Керівництва

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Тра 2024
Дописи
15
Реакції
30
Бали
16
  1. Нікнейм адміністратора:Кіра Тейлор
  2. Особистий нікнейм:Ярослав Хоффман
  3. Суть скарги:
  4. Шановне керівництво,сьогодні мав змогу отримати невиявленну недовіру від адміністрації.Хочу донести до вашого відома були відкрити заявки на посаду Служби Беспеки України подавши данну заявку виявив що маю недовіру-Зі слів Кіри Тейлор ГС ДЕРЖ
  5. Ситуація:Бувши на посаді генерала СБУ писав скарги до Керівництва з роз*ясненням про внутрішню ситуацію на сервері в складі адміністрації.Якщо я не помиляюсь.Спроба зливу рахуеться від 3 Відхилених скарг на людину.Мною не було написано скарги на саму людину.Я мав 3 теми з зверненням до Керівництва сприводу внутрішної ситуації на сервері.Тим паче як я вжже сказав 3 відхилені скарги.Я мав тільки 2 відхилені.

Прошу пояснень
  6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тиць
  7. Дата походження:26.05.24

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,534
Реакції
802
Бали
213
Вітаю.
Ви отримали бан форумного акаунту за спам скаргами, який було розцінено як злив старшої адміністрації серверу, після чого ви отримали недовіру від адміністрації, також слідкуюча адміністрація прийняла спільне рішення з ГА ЗГА серверу, щодо недовіри вам, та було вирішено недопускати вас на високі посади, тому відновлюйте репутацію, щоб надалі можливо була змога зайняти посаду лідера або заступника!
Скарга 1
Скарга 2
Скарга 3
Відмова!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі