Розглянуто Кіря Солідний/обман на кошти

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дімасік Тихий/ Східний

–Як ваші справи? –Мої не дуже...
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
74
Реакції
8
Бали
13
1.Нікнейм гравця: Кіря Солідний
2.Особистий нікнейм: Дімасік Тихий
3.Суть скарги: Я, Дімасік, позичив гроші цій людині, але вона вирішила їх не повертати. Я зачекав один день, сподіваючись, що вона отямиться, але ні — вже в перший день вона мене заблокувала.
Тому я подаю цю скаргу та прошу заблокувати вказану особу і повернути мені гроші.

Також мені відомо, що ця людина вже щонайменше тричі обманювала інших (є відповідні докази).
Крім того, я маю докази, що ця людина хотіла купити вірти.
Тут я додаю докази лише щодо моєї скарги, але за потреби можу надіслати всі інші в Telegram: @Qawsssa.

Сподіваюся на справедливий розгляд моєї скарги.
4.Докази (скріншот/відео): Тик (зробив через ютуб, бо через імгур не завантажувалося)
5.Дата порушення: 19.10.2025

𝕧𝕪𝕝𝕝𝕪

Поважний гравець
Реєстрування
26 Лис 2024
Дописи
176
Реакції
104
Бали
48
Снимок экрана 2025-10-21 084047.png

𝕧𝕪𝕝𝕝𝕪

Поважний гравець
Реєстрування
26 Лис 2024
Дописи
176
Реакції
104
Бали
48
коли завантажуєте відео на ютуб там є такий розділ доступ і в цьому розділі виберіть або відкритий або за посиланням

Реєстрування
18 Лис 2023
Дописи
597
Реакції
270
Бали
68
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець Кіря Солідний [36661]
Отримує покарання:
11.8. "RP/NonRP шахрайство"
- Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі