Відмовлено Кіріл Барбара Біографія його життя (може піду на лідера)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіріл Барбара

Новий гравець
Реєстрування
8 Жов 2024
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Дитинство:
Кіріл Барбара народився 13 червня 2004 року у маленькому містечку на Центральній України. Він був старшим з трьох дітей у родині працьовитих селян.
1932–33 ...

Ще змалечку Кіріл виявив великий інтерес до вивчення світу навколо себе та допитливість, яка підштовхнула його до активної пізнавальної діяльності.

Школа:

Початкову освіту Кіріл здобував у місцевій загальноосвітній школі. Вже тоді його відзначали за високі успіхи у навчанні та лідерські якості. У школі він був активним учасником різноманітних шкільних заходів та конкурсів, завжди прагнучи вести свою команду до перемоги.
depositphotos_17140201-stock-photo-group-of-pupils.jpg

Коледж:

Після успішного завершення шкільної програми, Кіріл вступив до місцевого коледжу, де обрав спеціальність управління та бізнесу. У коледжі він виявився одним із найбільш відзначених студентів, завоювавши численні нагороди та ставши лідером студентського самоврядування
uchilkin-ucheba-kolledzh-11.png

Кар'єра МОЗ (Міністерство охорони здоров'я)

Після успішного завершення навчання в коледжі, Кіріл Барбара прийняв рішення про вступ до Міністерство охорони здоров'я (МОЗ) . Запрошений на співбесіду завдяки своїм вражаючим здібностям у лідерстві та відмінним показникам під час навчання, Кіріл виявився ідеальним кандидатом для роботи у Міністерство охорони здоров'я (МОЗ).
Міністерство охорони здоров'я Польщі ...

Підготовка та початок Кар'єри:
Після вступу до МОЗ Кіріл Барбара почав лікувати та придумувати купу вакцін, За що йому видали нобілівську премію
В Україну доставили першу партію ліків ...

Рост у Кар'єрі:
Росту в кар'єрі йому був не важним він і так насолоджувався життям!​

Останнє редагування:

Юрій Оттоман

Кентік | Центральна Україна 01
Активний гравець
Реєстрування
4 Бер 2023
Дописи
701
Реакції
428
Бали
68
Вік
20
Вітаю
Біографія повинна містити не менше 4000 символів
Також ваша біографія скопійована
Посилання
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі