Олександр Набанов
Генерал НПУ м.Харків на пенсії,Гл.Nabanov Famq.
- Реєстрування
- 4 Січ 2023
- Дописи
- 385
- Реакції
- 2,017
- Бали
- 96
- Нікнейм порушника:Кіріл Філіпенко
- Особистий нікнейм:Олександр Набанов
- Суть скарги:Вітаю,Вас шановний адміністратор.
- Хотілось би затронути не приємну тему,таку як мого звільнення через данного персонажа,а саме за цю розмову - тута
- В розмові зним я чітко висказав свою думку про нього та його бездіяння,а також про злив особового складу якому сприяє лідер даної фракції,чудово видно як у мене просто случайно зробив вистріл,цей зразу давай за це кучерижити,далі емоції дали верх та я висказався через те,що людина день перед цим таким же способом злила близьку для мене людину в СБУ та вона получила догану.
- Поки ми літаємо на ВЧ та допомагаємо він абсолютно нічому не сприяє,а лише заважає.
- Раз він "доніс" на мене та мене звільнили ,не попередивши,не пояснивши суть звільнення та не показавши докази,я також хочу показати іншу ситуацію,де ми з напарником збираємось вилітати на ВЧ і цей "працівник СБУ" просто стріляє по нашому гвинтокрилу без попередження та без причини,цікаво яка буде реація на цю ситуацію.
- Також данний персонаж зараз видвігає свою кандидатуру на посаду Полковника СБУ,цікаво як він взагалі може бути до цього допущений,та чого він буде вчити працівників?Стріляти та зливати особовий склад?Саме так,іншого він не вміє.
- Також,попрошу замітити,що моя зним розмова була день після того як він розстріляв мій гвинтокрил,тобто якшо я зробив вистріл і шось сказав по факту,то це звільнення,а як він перед цим стріляє по своїм,то це норм і не порушення субординації,і він мене неї збирається вчити?
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Відеореєстратор
- Дата походження:14.01.2024
Останнє редагування: