Розглянуто Кіріл Філіпенко/ Оскарження або заміна покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ігнат Орео

Козак
Реєстрування
24 Кві 2024
Дописи
27
Реакції
14
Бали
13
  1. Нікнейм адміністратора: Кіріл Філіпенко
  2. Особистий нікнейм: Ігнат Орео, Юлія Соняшник
  3. Суть скарги: Сів в авто другого гравця та почав їхати коли гравець був афк зверху на машині. Через деякий час гравця Юлія Соняшник кікнули за нонрп. Через баги з покаранням до 15 хвилин за нонрп добавили годину за іс статті.

Коли попросив випустити гравця та замість неї посадити мене або хоча б передивитись відкат та побачити що я винен а не гравець- відправили на форум. Замість того, щоб витратити 1 хвилину передивитись відкат та замінити покарання, щоб гравець через мої дії (та баг зі статтею) не сиділа більше ніж годину, потрібно писати скаргу на форумі та чекати мінімум день, щоб цю скаргу подивились.
    Мені щось здається, що адміністрація ігнорує попередження ГА або ліниться робити зайву роботу і відправляє всіх на форум.
    Також, адміністрацію було попереджено, за "Зверніться на форум", якщо є можливість перевірити порушення.

Прошу зняти покарання з гравця і видати мені, адже я був за кермом, їхав по НРД, в той час як Юлія була афк вже більше ніж 20 хвилин. (П.С. можете подивитись відкат у адміністратора та побачити що саме я був за кермом).
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
  5. Дата походження:17.11.2024

Останнє редагування:

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю! З адміністратором була проведена розмова, та в майбутньому від адміністратора подібних дій не буде! Приємної гри та приносимо вибачення <3

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі