- Реєстрування
- 21 Бер 2024
- Дописи
- 689
- Реакції
- 695
- Бали
- 113
- Кіріл Філіпенко
- Євгеній Охріменко
- Бажаю здровья товариство. Я активний гравець і активно веду форум, що зменшити кількість порушень в грі від інших гравців, в ТЕМІ це не було вийнятком. Я увімкнув фрапс та почав знімати (в грі скоріш за все мав бути значок що я АФК, ймовірно сталась моя помилка і коли під час зйомки фрапсу крутив камерою цього було достатьно щоб вивести мене з афк. ) я почав знімати коли поруч зі мною почав крутитись співробтник СБУ. P.s дію що спавробітник сбу отримає мут вгадати було неможливо. (просив у заявці доказ зі сторони СБУ "чомусь це не було взято до уваги") Я не мав на меті якось обманути адміністрацію. Також в якості вибачення хочу внести пожертву у ігровий фонд "повернись живим," або у будь який інший фонд у розмірі 50 мільйонів вірт.. Я чесний гравець і хочу справедливості на сервері (Це можна побачити по кількості моїх заявок на форумі.) Це перший мій БАН і перша моя така помилка. Прошу вибачення у Адміністрації за свою помилку та обіцяю бути уважнишим в грі щоб подібних ситуацій більше не траплялось. Прошу вибачення у адміністратора Кіріл Філіпенко за данну ситуацію та розуміння того що в мене не було на меті якось обманювати адміністріцію навмисне. Прошу ГА та ЗГА змилуватись та сподіваюсь на подальшу співпрацю.
- Тема на форумі Відео доказ
- 10.05.2025
Останнє редагування: