Розглянуто Кіріл Філіпенко Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

✞ Євгеній Охріменко ✞

Клавіатурний воїн.
Активний гравець
Реєстрування
21 Бер 2024
Дописи
689
Реакції
695
Бали
113
  1. Кіріл Філіпенко
  2. Євгеній Охріменко
  3. Бажаю здровья товариство. Я активний гравець і активно веду форум, що зменшити кількість порушень в грі від інших гравців, в ТЕМІ це не було вийнятком. Я увімкнув фрапс та почав знімати (в грі скоріш за все мав бути значок що я АФК, ймовірно сталась моя помилка і коли під час зйомки фрапсу крутив камерою цього було достатьно щоб вивести мене з афк. ) я почав знімати коли поруч зі мною почав крутитись співробтник СБУ. P.s дію що спавробітник сбу отримає мут вгадати було неможливо. (просив у заявці доказ зі сторони СБУ "чомусь це не було взято до уваги") Я не мав на меті якось обманути адміністрацію. Також в якості вибачення хочу внести пожертву у ігровий фонд "повернись живим," або у будь який інший фонд у розмірі 50 мільйонів вірт.. Я чесний гравець і хочу справедливості на сервері (Це можна побачити по кількості моїх заявок на форумі.) Це перший мій БАН і перша моя така помилка. Прошу вибачення у Адміністрації за свою помилку та обіцяю бути уважнишим в грі щоб подібних ситуацій більше не траплялось. Прошу вибачення у адміністратора Кіріл Філіпенко за данну ситуацію та розуміння того що в мене не було на меті якось обманювати адміністріцію навмисне. Прошу ГА та ЗГА змилуватись та сподіваюсь на подальшу співпрацю.
  4. Тема на форумі Відео доказ
    Снимок экрана 2025-05-10 102219.png
  5. 10.05.2025

Останнє редагування:

Таїсія Салайда

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
2 Кві 2024
Дописи
1,976
Реакції
1,000
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Ваш акаунт було розблоковано, також гравець [116176] отримує покарання за:

Порушення правил Ukraine GTA 5.1.1. Заборонено приїжджати / приходити по MG інформації від друга на допомогу. Приклад: Вам друг в соц. мережах, чаті, тощо, сказав мене біля МОЗ закували і їдемо до НПУ К - і Ви їде по цій інформації по друга - jail 30.
Приємної гри на UKRAINE GTA)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі