Зачинено Кіріл Філіпенко = не вміє перевіряти скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Бер 2023
Дописи
14
Реакції
6
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора:Кіріл Філіпенко
  2. Особистий нікнейм:Денис Мирзакови
  3. Суть скарги:
  4. Скарга на некоректне покарання співробітника СБУ під час патруля (ФРАПС додано) Шановна адміністрація, Звертаюся до вас зі скаргою на несправедливе покарання, яке було видано мені під час виконання службових обов’язків у ролі співробітника СБУ. Під час спільного патруля по Києву з іншим співробітником СБУ — Петром Пономаренком — ми діяли згідно з протоколом та використовували КПК (планшет), доступний усім учасникам СБУ, для виявлення осіб у розшуку. У процесі патруля було виявлено громадянина Дениса Лайтара, який знаходився у розшуку за ст. 1.3. Затримання проводилося згідно з усіма вимогами РП-відпрацювань. Це чітко зафіксовано на фрапсі, який я додаю до цієї скарги. Також на відео, зняте самим затриманим, чути, що я згадую попередній напад з його боку на мене, який стався напередодні, проте я не видавав йому новий розшук за цей епізод. Я посадив його виключно за активний розшук, який був вказаний на момент затримання. Мною була дотримана вся послідовність дій відповідно до внутрішніх стандартів РП. Затриманому було пояснено причину арешту, були сказані всі ключові фрази (включно з “міріада” тощо), тому жодних порушень з мого боку не було. Попри це, я отримав покарання, яке вважаю некоректним і безпідставним. Я є РП-копом і діяв виключно в рамках ролі та правил. та також на фрапсу людини не видно як я когось саджаю за грати що не відповідає правилам подачи жалоби У зв’язку з цим: Прошу:
    1. Переглянути фрапс і скасувати покарання як неправомірне.
      1. Відновити мене на посаді старшого сержанта СБУ.,
      2. Провести перевірку дій адміністратора, який видав покарання без достатніх підстав., ссилка на жалобу наступна силка https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/нон-рп-СБУ.295346/
      ,
  5. Фрапс додається до скарги. З повагою, Денис Мирзакови Співробітник СБУ
  6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): <iframe width="560" height="315" src="
    " frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
  7. Дата походження:03.06

Останнє редагування:

Кіріл Філіпенко

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
16 Лис 2022
Дописи
826
Реакції
528
Бали
153
Вітаю, шановний гравець!
Ознайомившись з відео-фіксацією від гравця Денис Лайтар, було помічено порушення від Вас а саме Порушення правил UKRAINE GTA 6.19, 6.53. та Порушення правил державних організацій 2.4, 2.7, 2.22, 2.32, 2.40.
Наразі Правила UG забороняють стріляти з автомобіля для продовження перестрілки Ви маєте покинути авто та продовжити стрілятись
Під час спілкування з громадянами потрібно звертатись поважно та дотримуватись субординації під час служби немає брата і тд.
Коли проводиться затримання особи потрібно дістатись до ГУ НПУ та спуститись в підземне приміщення до ІТТ там є кімнатка допиту там проводяться процесуальні дії, ні в коридорі ні де інше, для того щоб посадити гравця потрібно дізнатись її ім'я та прізвище для знаходження її в базі КПК, наразі гравець Вам не передавав паспорт тоді потрібно дізнатись її особу через відбитки пальців або зробити фото робот (По RP) та дізнатись чи людина перебуває у розшуку, на гравцю залишилася маска та ніяк не могли встановити особу та посадити його без встановлення особистості
Також Ви якимось чином надягли кляп на гравця на якому вдягнена маска, потрібно хочаб зняти маску а тоді робити всі інші дії

Очікуйте відповідь від ГА/ЗГА

Останнє редагування:

Павло Макиха

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
1,206
Реакції
1,092
Бали
253
Вітаю!
Адміністратор надав Відповідь зверху! Згоден з його думкою.

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі