Денис Мирзакови
Козак
- Реєстрування
- 26 Бер 2023
- Дописи
- 14
- Реакції
- 6
- Бали
- 6
- Нікнейм адміністратора:Кіріл Філіпенко
- Особистий нікнейм:Денис Мирзакови
- Суть скарги:
- Скарга на некоректне покарання співробітника СБУ під час патруля (ФРАПС додано) Шановна адміністрація, Звертаюся до вас зі скаргою на несправедливе покарання, яке було видано мені під час виконання службових обов’язків у ролі співробітника СБУ. Під час спільного патруля по Києву з іншим співробітником СБУ — Петром Пономаренком — ми діяли згідно з протоколом та використовували КПК (планшет), доступний усім учасникам СБУ, для виявлення осіб у розшуку. У процесі патруля було виявлено громадянина Дениса Лайтара, який знаходився у розшуку за ст. 1.3. Затримання проводилося згідно з усіма вимогами РП-відпрацювань. Це чітко зафіксовано на фрапсі, який я додаю до цієї скарги. Також на відео, зняте самим затриманим, чути, що я згадую попередній напад з його боку на мене, який стався напередодні, проте я не видавав йому новий розшук за цей епізод. Я посадив його виключно за активний розшук, який був вказаний на момент затримання. Мною була дотримана вся послідовність дій відповідно до внутрішніх стандартів РП. Затриманому було пояснено причину арешту, були сказані всі ключові фрази (включно з “міріада” тощо), тому жодних порушень з мого боку не було. Попри це, я отримав покарання, яке вважаю некоректним і безпідставним. Я є РП-копом і діяв виключно в рамках ролі та правил. та також на фрапсу людини не видно як я когось саджаю за грати що не відповідає правилам подачи жалоби У зв’язку з цим: Прошу:
- Переглянути фрапс і скасувати покарання як неправомірне.
- Відновити мене на посаді старшого сержанта СБУ.,
- Провести перевірку дій адміністратора, який видав покарання без достатніх підстав., ссилка на жалобу наступна силка https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/нон-рп-СБУ.295346/
- Переглянути фрапс і скасувати покарання як неправомірне.
- Фрапс додається до скарги. З повагою, Денис Мирзакови Співробітник СБУ
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): <iframe width="560" height="315" src="" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
- Дата походження:03.06
Останнє редагування: