Відмовлено Кіріл Філіпенко / DM ZZ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Ріхтер

Центральна Україна [01]
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
184
Реакції
102
Бали
48
1. Нікнейм адміністратора: Кіріл Філіпенко
2. Особистий нікнейм: Дмитро Ріхтер
3. Суть скарги: Гравці активно провокували нас, своєю поведінкою. Відкрив вогонь, коли гравець #196836 навела на мене зброю, оскільки мій персонаж в рамках RP відчував загрозу і діяв відповідно законодавству. Звертаю вашу увагу на примітку до правила 6.2.1. "Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищатись від нападу на державну територію (об’єкт) тощо. Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено."

"та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами"
- у пункті 6.2. правил серверу, вказано що у разі провокації - не буде вважатись порушенням.
"також дозволено захищатись від нападу на державну територію (об’єкт) тощо" - парковка НПУ вважається державною територією. Знаходження на цій території зі зброєю автоматично підпадає під загрозу нападу.
"Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено." - якщо думати з логіки адміністратора, гравці, які відкрили вогонь у відповідь повинні бути теж покарані. У цьому уже вбачаю порушення пункту 6.29. правил серверу "6.29. Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо." (Гравцями #196836 та #187870)

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Основне відео з порушенням, за яке видано покарання -

Додаткове відео (вбачаю в ньому порушення пункту 6.29 правил з подальшим продовженням у відео вище) -
Тайм-коди: з 1:30 видно, як гравці #196836 та #187870 намагаються мене спровокувати, що їм вдалося на основному відео.

5. Дата походження: 30.11.2024

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,945
Реакції
10,048
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Вам видано покарання вірно, а також вашому напарнику за PG
Приємної гри на
UKRAINE GTA.
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі