Розглянуто Кіт Річард // DM Car+Non RP

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Гру 2023
Дописи
88
Реакції
10
Бали
23
Вік
30
  1. Нікнейм гравця: Кіт Річард
  2. Особистий нікнейм: Саня Хелп
  3. Суть скарги: Я випадково врізався в гравця після чого він вийшов та почав мені ламати машину, (його ніка не було видно але я глянув через передавання грошей) а потім виліз на дах і не злазив.
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 27.09.2024

Олексій Лазаренко

05 | Південна Україна
Реєстрування
25 Лют 2023
Дописи
26
Реакції
19
Бали
8
Вітаю!
Гравець Кіт Річард [45667] порушив правила UkraineGTA, а саме:

6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин

Враховуючи, що гравець з низьким рівнем і ще не ознайомлений з базови правил UkraineGTA відношення до нього лояльніше

Гравець Діма Коробок [28359] та Саня Хелп [19366] порушили правила UkraineGTA, а саме:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. |
Мут до 45 хвилин

Покарання винесене гравцеві Кіт Річард [45667]:

jail 45667 20 Dm Car + NonRP дії
Покарання винесене гравцеві Діма Коробок [28359]:
pmute 28359 15 MG
Покарання винесене гравцеві Саня Хелп [19366]:
pmute 19366 15 MG

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі