Розглянуто Кііт Крайтон // Вбивство члена РП клана без відігрування РП (ДМ Без причини)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Адольф Релтіг

Новий гравець
Реєстрування
2 Бер 2023
Дописи
19
Реакції
3
Бали
3
1. Нікнейм гравця: Кііт Крайтон
2. Особистий нікнейм: Адольф Релтіг
3. Клан порушника: Toxic
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: Ghost-Drift
5. Суть скарги: Вбивство члена РП Клана (тобто мене) Без відігрування РП (ДМ Без причини)
6. Особисті докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 09.03.2023

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,994
Реакції
1,197
Бали
253
А можно пожалуйста повний откат всієї ситуації)

Останнє редагування:

Адольф Релтіг

Новий гравець
Реєстрування
2 Бер 2023
Дописи
19
Реакції
3
Бали
3
А можно пожалуйста повний откат всієї ситуації)
Тиж сам приймав участь в тому. Я виїхав з БУшки ви встали посередині дороги з кимось розбирались, я вас обїхав і поїхав по своїм справам, через секунд 25-30 бачу хтось стріляє в мою машину на ходу, включаю запис відео, а далі все видно.

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,994
Реакції
1,197
Бали
253
На скарге видно що відео обрізане + до цього якщо ми убивали тебе просто так то убили би і твого пасажира але ми цього не зробили.
Тому я і прошу надати тебе повне відео ситуації щоб переглянути що саме трапилось, якщо дійсно буду виноватий я готовий понести покарання.
Бажано було б якщо відео начиналось з того моменту де ти їхав з б/у

Дмитро Лінкевич

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Лис 2022
Дописи
1,959
Реакції
492
Бали
196
Вітаю шановний гравець!
Взяв скаргу на розгляд.

Дмитро Лінкевич

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Лис 2022
Дописи
1,959
Реакції
492
Бали
196
1. Нікнейм гравця: Кііт Крайтон
2. Особистий нікнейм: Адольф Релтіг
3. Клан порушника: Toxic
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: Ghost-Drift
5. Суть скарги: Вбивство члена РП Клана (тобто мене) Без відігрування РП (ДМ Без причини)
6. Особисті докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 09.03.2023
Шановний гравець надайте повне відео протягом 24 годин.

Адольф Релтіг

Новий гравець
Реєстрування
2 Бер 2023
Дописи
19
Реакції
3
Бали
3
На скарге видно що відео обрізане + до цього якщо ми убивали тебе просто так то убили би і твого пасажира але ми цього не зробили.
Тому я і прошу надати тебе повне відео ситуації щоб переглянути що саме трапилось, якщо дійсно буду виноватий я готовий понести покарання.
Ти знаєш я працює GeForce Experience? Зверху зправа видно "Запис включено" , де обрізана? По поводу вбивста, ви Токсіки любите ніза шо вбивати народ, в мене є ше записів 10 як ваші соклановці мене вбивають, а можливо і ви

Останнє редагування:

Адольф Релтіг

Новий гравець
Реєстрування
2 Бер 2023
Дописи
19
Реакції
3
Бали
3

Адольф Релтіг

Новий гравець
Реєстрування
2 Бер 2023
Дописи
19
Реакції
3
Бали
3
Ти не знаєш про гарячі клаваші? ви як начали стріляти, я і начав запис

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,994
Реакції
1,197
Бали
253
Ти знаєш я працює GeForce Experience? Зверху зправа видно "Запис включено" , де обрізана? По поводу вбивста, ви Токсіки любите ніза шо вбивати народ, в мене є ше записів 10 як ваші соклановці мене вбивають, а можливо і ви
Ми не могли просто так відкрити по тобі огонь + до цього ти казав що ми стояли і з кимось розбиралися, ми немогли тоді кинути ту людину з якою розбирались і відразу поїхати за тобою. Значить була якась причина на то що ми поїхали за тобою

Адольф Релтіг

Новий гравець
Реєстрування
2 Бер 2023
Дописи
19
Реакції
3
Бали
3
Ми не могли просто так відкрити по тобі огонь + до цього ти казав що ми стояли і з кимось розбиралися, ми немогли тоді кинути ту людину з якою розбирались і відразу поїхати за тобою. Значить була якась причина на то що ми поїхали за тобою
Ок. Розкажи свою версію собитій. Чи ти настілько часто вбиваєш людей без причини що не помниш?

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,994
Реакції
1,197
Бали
253
Я вбиваю людей в томи випадку коли вони провокують, оскорбляють та щось можуть сказати погане про батьків. Також можу убити за оск в жіночу сторону

Адольф Релтіг

Новий гравець
Реєстрування
2 Бер 2023
Дописи
19
Реакції
3
Бали
3
Шановний гравець надайте повне відео протягом 24 годин.
1678817321038.png

Є Тільки скріншот того що я не обрізав відео. І це є повне відео.
Як я зрозумів ви з даним порушником друзі, і просто домахалися до того чого немає щоб мене слити.
Там є персонаж який виходить з автомобіля, і без відігрування рп шмалить по мені. І це ви називаєте рп? Від рп у вас на сервері тільки назва, і то даже в назві не написано що це Рп Сервер. Тримаєтесь на тому що це єдиний українский "рп" сервер

Адольф Релтіг

Новий гравець
Реєстрування
2 Бер 2023
Дописи
19
Реакції
3
Бали
3
Я вбиваю людей в томи випадку коли вони провокують, оскорбляють та щось можуть сказати погане про батьків. Також можу убити за оск в жіночу сторону
Ви токсіки то і робите шо нізащо вбиваєте, ладно нізащо, так ви ****************************и даже не відігруєте РП.
Ваш клан весь сервер ненавидить, ви ****************************и яким немає до чого вчіпитися.

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,994
Реакції
1,197
Бали
253
Переглянути вкладення 45786
Є Тільки скріншот того що я не обрізав відео. І це є повне відео.
Як я зрозумів ви з даним порушником друзі, і просто домахалися до того чого немає щоб мене слити.
Там є персонаж який виходить з автомобіля, і без відігрування рп шмалить по мені. І це ви називаєте рп? Від рп у вас на сервері тільки назва, і то даже в назві не написано що це Рп Сервер. Тримаєтесь на тому що це єдиний українский "рп" сервер
Ніхто нізким не домовлявся я просто хотів дізнатись чи є повне відео всієї ситуації

Дмитро Лінкевич

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Лис 2022
Дописи
1,959
Реакції
492
Бали
196
Гравець Кііт Крайтон (85485) отримає покарання у вигляді: DМ - (/jail 60-120 хвилин) NonRP дії - (/jail 30 - 60 хвилин.)
Гравець Іван Черногуз (9888) отримає покарання у вигляді: DМ - (/jail 60-120 хвилин)
Гравець Анна Сельваторе (50597) отримає покарання у вигляді: DМ - (/jail 60-120 хвилин)
Гравець Адольф Релтіг (94883 ) беде проведена беседа як потрібно спілкуватися .

ЗАЧИНЕНО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі