Зачинено ЛІДЕР НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

farionka

Козак
Реєстрування
16 Жов 2025
Дописи
19
Реакції
7
Бали
8
1. Ваш нікнейм:Рафік Лютий
2. Нікнейм порушника:Дмитро Духовний
3. Суть скарги: Я хотів щоб він мене підвищив він зказав ні дальше його ще попросили дві людини він теж сказав ні але я можу зрозуміти його бо кінець зміни але виключиння не можна зробити коли ті люди вже чікають більше 5 днів.Дальше мене вбили я приіхав до НПУ і зустрів його там і почав балакати за це він почав мені погрожувати що звільни але я не звирнув увагу на це і коли я йому казав щоб він зміг придумати і зробити код 5 на підвищеня на якись время він зказав що в ньго такого не буде. коли біля нас був Сергій Правда то він зразу сказав відійте прошу замітити шо я вже подавав скаргу на нього але він мені зказав закрити іі прошу звирнути увагу на це все і ще він заходить в гру лише коли зміна закінчина або рано коли малий онлайн а його відмазку він зказав що він сам рішить коли заходити прошу видати йому покараня і ще я його попросив зайти щоб перевірити рапорт в рядового він зказав йому нема коли я говорю що це ваша обовязка він мені кажи що я дуже на себе беру приставти лице рядового коли він лише вступив а йому сам Генера тупо з нічого відмовляє прошу звернути увагу.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
5. Дата порушення:21.06.2026
тайм коде 00.01 приіхав і побачив його 00.20 розмова 11.40 закінчили розмову

farionka

Козак
Реєстрування
16 Жов 2025
Дописи
19
Реакції
7
Бали
8
Закрийте будь ласка скаргу

Павло Орлик

ГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
16 Лис 2024
Дописи
1,625
Реакції
1,492
Бали
253
Скарга зачинена за проханням автора.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі