Зачинено ЛД Мерії мДніпра

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

nazarko33

Новий гравець
Реєстрування
6 Лип 2023
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
1. Нікнейм лідера / заступника: Даніїл Зінченко
2. Особистий нікнейм: Назар Ніколюк
3. Суть скарги: Данний МЕР я попросив звільнити за звб а 5 днів від того момента як я вступив туди ве пройшо він мав мене звільнити а звільнив по пор статуту
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата походження: 08.07.2023

Реєстрування
4 Гру 2022
Дописи
22
Реакції
29
Бали
33
Доброго дня шановний гравець, я лідер міської ради м. Дніпро Зінченко Данііл , відповідаю вам ви звільнені за порушення статуту та за сувору догану від слідкуючого за організацією Владислав Кулініч. ( нонрп драйв+ нонрп дії ). Тому прошу вас поставитися з розумінням до данної події . Я сподіваю, що у вас все буде добре .
Також можу додати, що ви не однократно отримували усні зауваження від мене та керівного складу працівників міської ради, та начальника ДКІ міської ради м. Дніпро.
Також ви не однократно порушували субординацію в спілкуванні з працівниками міської ради та керівним складом .
Також від себе можу додати, що

Основано на спостереженнях та на доказах, ми виявили кілька серйозних порушень статуту та неприйнятних дій з його боку. Ось деякі з них:

1. Ігнорування статуту: Назар Ніколюк систематично порушує встановлені статутом правила та процедури, не виконує свої обов'язки належним чином та ігнорує рішення, прийняті органами ради. Це спричиняє негативний вплив на роботу колективу та завдає шкоди ефективності організації.
  2. Недисциплінованість: Назар Ніколюк виявляє відсутність дисципліни та відповідальності у своїй роботі. Він часто запізнюється на засідання та збори, не виконує встановлені терміни виконання завдань та не виявляє достатньої ініціативи для вирішення проблем.
  3. Неадекватна поведінка: Назар Ніколюк часто виявляє неадекватну поведінку та агресивність у спілкуванні з колегами та громадянами. Його безпідставні атаки та грубість створюють негативне робоче середовище та руйнують співпрацю з іншими членами команди.
  4. Недостатня професійна компетентність: Назар Ніколюк продемонстрував недостатній рівень знань та навичок, необхідних для ефективного виконання своїх обов'язків. Його рішення та рекомендації не завжди ґрунтуються на об'єктивних даних та виявляються неправильними або неефективними.
  5. Конфліктність: Назар Ніколюк часто створює конфліктні ситуації та неспокій серед колег. Його негативний підхід до спілкування та недостатня здатність до співпраці заважають досягненню спільних цілей та впливають на загальну робочу атмосферу.
Враховуючи вищезазначене, присутня важка несумісність Назара Ніколюка з робочим оточенням та недостатнє виконання своїх обов'язків. Рекомендується вжити необхідні заходи для вирішення цих проблематичних аспектів та переглянути його участь у діяльності міської ради.

Big_Gerb_fin.png

МІСЬКА РАДА М. ДНІПРО [08.07.2023]

Наказ № 0001/ОС

Про звільнення з посади Назара Ніколюка в міській раді м. Дніпро за порушення статуту та неадекватну поведінку на дорозі

На виконання рішення колегії міської ради м. Дніпро від [07.06.2023] та відповідно до положень статуту міської ради, я, [Данііл Зінченко], міський голова м. Дніпро, видав такий наказ:
  1. Звільнити Ніколюка Назара з посади [Начальника Охорони] в міській раді м. Дніпро.
  2. Причиною звільнення є порушення статуту, а саме підрив репутації міської ради та неадекватна поведінка на дорозі.Докази:
    1.https://www.youtube.com/watch?v=ItTw0AmdvPY
    1. Згідно положень статуту міської ради, звільнення з посади відбувається у зв'язку з вчиненням дій, що не відповідають вимогам, етиці та принципам служби в органах місцевого самоврядування.
    2. Звільнення вступає в силу з дати підписання даного наказу.
    3. Виконавчому секретарю міської ради м. Дніпро забезпечити негайне виконання цього наказу та довести його зміст до Ніколюка Назара .
    4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на Начальника ДКІ міської ради м. Дніпро.

1. Міський голова м. Дніпро [3inchenko] [Данііл Зінченко]
      Дата: 08.07.2023

Реєстрування
22 Кві 2023
Дописи
12
Реакції
34
Бали
18
1. Нікнейм лідера / заступника: Даніїл Зінченко
2. Особистий нікнейм: Назар Ніколюк
3. Суть скарги: Данний МЕР я попросив звільнити за звб а 5 днів від того момента як я вступив туди ве пройшо він мав мене звільнити а звільнив по пор статуту
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата походження: 08.07.2023

Оскаржую данну скаргу по деяким причинам , а саме :
1.Не виконує накази співробітників мерії старшого складу. Тобто порушує субординацію не дивлячись на багаторазові лекції від Начальника ДКІ
2. Спілкується в грубій формі з всіма працівниками мерії не дивлячись на їх звання.
3. Одною з причиною звільнення являлось неадекватне вождіння , яке може собою частично притягти данну особо до відповідальності за статтею 39.частина1.
ОСЬ
4.Також були образи в сторону мера міста Дніпро. Що може бути підтверджено працівником мерії міста Дніпро Артемом Примаченком.
5.Також частково була задіяна стаття 53, 54.

Тому я як депутат міської ради міста Дніпро та як Начальник ДКІ Сергій Лисак заявляю.
Звільнення за статтею 3.2 статуту міської ради місто Дніпро правильне і його оскарження не підлягає дійсності.
Як начальник ДКІ з рукою на серці скажу данний працівник дестабілізував роботу мерії.Тому вважаю його максимально не еффективним .
Начальник ДКІ(Сергій Лисак)

Анатолій Дмитренко

Новий гравець
Реєстрування
11 Кві 2023
Дописи
1
Реакції
4
Бали
3
Я як міністр МВС МР м. Дніпро можу охаректеризувати колишнього співробтника МР м. Дніпро Назара НІколюка , наступними словами, а саме:
Назар Ніколюк, співробітник міської ради м. Дніпро, зберігає неприйнятну низьку ефективність у своїй роботі. Його праця характеризується недостатнім виконанням обов'язків, відсутністю ініціативи та зниженим рівнем відповідальності. Він не виявляє достатньої кваліфікації та професійних навичок, що завдає шкоди розвитку міста та впливає на довіру громадян.
Також можу додати, що вельмешановний п. міський голова Зінченко Данііл , все вірно зробив , працівник дійсно порушував субординацію та правила етикету працівників міської ради.
Тому я як міністра МВС вважаю, що рішення є законним , правильним, упередженим та м'яким.
Тому шановний гравець .
Дякую вам за розуміння сподіваюсь , що у вас все буде добре. Дякую за увагу .
Також прошу вас шановний гравець також подивитися на себе з іншої сторони, ви написали скаргу але самі того не розумієте, що написали та як.
1. У вас дійсно є порушення статуту
2. Підрив репутації міської ради

3. Сувора догана від слідкуйчого
4. Не виконання службових обов'язків.
5. Не виконання законних , адекватних завдань, наказів, розпоряджень від керівного складу міської ради.
Дякую за увагу .
Гарного дня
Підпис: Dmitrenko.

Сергій Калісто

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
7 Бер 2023
Дописи
420
Реакції
433
Бали
123
Лідер все виконав вірно порушень не зафіксовано!
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі