Відмовлено Лаглес Вайт — RP Біографія (Bad Cop)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝖁𝖆𝕴𝕿

𝕶𝖆𝖓𝖆𝖗𝖎𝖔𝖓
Реєстрування
23 Вер 2024
Дописи
53
Реакції
81
Бали
167
Лаглес Вайт — RP Біографія (Bad Cop)

Стать: Чоловік
1000017256.png

Мати: Вайт Елізабет Маргаретч

Батько: Вайт Річард Джеймс

Дата народження: 14 травня 1998 року

Місце народження: м. Чикаго, США

Національність: Американець

Місце проживання: м. Одеса, Україна

Сімейний стан: Неодружений

Зріст та вага: 188 см, 86 кг

Статура: Атлетична

Колір очей: Світло-сірі

Зачіска: Коротке біле волосся

Особливі прикмети: Шрам на правому передпліччі після пожежі в дитинстві

Дитинство та юність
Я народився в Чикаго в родині військового інструктора і лікаря швидкої допомоги. З дитинства мене виховували в атмосфері суворої дисципліни та відповідальності. Батько вимагав від мене сили волі та витримки, а мама вчила співчуттю і повазі до життя.

У школі я був тихим і спокійним хлопцем. Не прагнув бути лідером, але мене поважали однолітки. Вчителі часто відзначали мій самоконтроль і здатність швидко приймати рішення, особливо у складних ситуаціях.
Коли мені було дванадцять, у нашому будинку сталася пожежа. Я отримав опік руки, але помітив, що практично не відчував страху. Поки інші панікували, я залишався спокійним і діяв розсудливо. Тоді я зрозумів, що моя психіка працює трохи інакше.

Освіта та початок кар'єри
Після школи я вступив на факультет кримінології та права. Особливо мене цікавила психологія злочинців і те, як боротися зі злочинністю.

Навчання давалося мені легко – як теорія, так і практика. Інструктори часто ставили мене в приклад іншим через дисципліну і стресостійкість.
Після закінчення я почав службу в поліції. Спочатку я вірив, що закон працює однаково для всіх. Чесно виконував накази і дотримувався інструкцій.

Зміна поглядів
З часом я побачив іншу сторону системи. Багато злочинців уникали покарання через недоліки доказів, бюрократію чи корупцію. Я бачив, як небезпечні люди швидко поверталися на вулиці.

Одного разу через помилку звільнили злочинця, якого я особисто затримував. Через кілька місяців ця людина стала причиною загибелі невинного. Після цього випадку я почав сумніватися у системі.
Я перестав вірити, що закон завжди захищає людей. Для мене важливішим став результат, а не спосіб його досягнення.

Становлення Bad Cop
З роками я почав частіше застосовувати методи, які не схвалювали керівники. Іноді я тиснув на затриманих, провокував їх на зізнання або діяв жорсткіше, ніж потрібно.

Хоча формально я залишаюся поліцейським, мої методи відрізняються від стандартних. Я не беру хабарів і не працюю на кримінал, але готовий порушити правила, якщо вважаю це потрібним.
Колеги поважають мене за ефективність, але водночас остерігаються.
Я можу бути суворим з порушниками, використовую психологічний тиск і створюю умови, щоб їм було максимально некомфортно. На мою думку, ті, хто свідомо порушує закон, не заслуговують поблажок.

Мій характер
Я холоднокровний, стриманий і дисциплінований. Рідко показую емоції і майже ніколи не втрачаю контроль.

З роками став більш жорстким і скептичним. Не довіряю людям одразу, завжди шукаю приховані мотиви.
Моя головна сила – зберігати спокій навіть у найнебезпечніших ситуаціях. Головний недолік – переконання, що результат іноді важливіший за правила.

Висновок
Служу в правоохоронних органах, але борюся зі злочинністю своїми методами.

Я не корумпований і не працюю на кримінал, але готовий переступити межі заради досягнення мети.
Для законослухняних людей я – надійний захисник. Для злочинців — той, з ким краще не мати справ. Ця межа між законом і справедливістю робить мене справжнім Bad Cop.

Aртем Судаков

Президент Чорноморського Краю
Президент
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
3,570
Реакції
1,273
Бали
643
Вітаю!
1.3 Мінімальний обсяг RP Біографії — 3000 символів без пробілів

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі