Розглянуто Лайт Ягами / DM in ZZ/ ДМ мирного гравця/ NON RP/ DM rp клана

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
92
Реакції
9
Бали
8
1. Нікнейм гравця: Лайт Ягами
2. Особистий нікнейм: Карина Павленко
3. Клан порушника: TOXIC
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: FURIA
5. Суть скарги: Поехал половить рыбку и приехали токсики я сказал не стреляйте тут зз я рп клановец и если что запишу на фрапс потом через некоторое время они начали отходить в даль целясь так что бы не видно было айди и я уcпел включить фрапс на видео видно как два игрока убивают меня во время того как я стою с удочкой. Пользуясь тем что я не могу не чего сделать и думали что я не смогу или не увижу их убили. И это норма? Или они так и будут без наказано тварить дичь. На видео видно что они делают и на скрине для объявления розыска видно кто убил. Прошу учесть то что я их предупреждал что зз и не нужно стрелять и что я с рп клана и то что они использовали то что отойти по дальше что бы не было видно айди . Дальше суть жалобы DM in ZZ/ ДМ мирного гравця/ NON RP/ DM rp клана
6. Особисті докази (скриншот/відео):
1681551839378.png

7. Дата порушення: 15.04.2023

Вкладення

• 0 байт · Перегляди: 1

rolexx

Козак
Реєстрування
14 Кві 2023
Дописи
15
Реакції
10
Бали
3
скинь фрапс всей ситуации, были провокации от тебя и оски

Останнє редагування:

Михайло Шемшур

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Лют 2023
Дописи
83
Реакції
48
Бали
18
Якшо ви побачили від даного гравця видно порушення нон Рп дії+МГ.

Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
92
Реакції
9
Бали
8
скинь фрапс всей ситуации, были провокации от тебя
Весь фрапс да что я поздравил с победой в битве картелей и говорил не стреляй я не записал я в дс сидел а потом увидел как твой кент целиться и включи фрапс. Я же молчал стоял а вы стриляли клас ребятки .

Михайло Шемшур

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Лют 2023
Дописи
83
Реакції
48
Бали
18
Весь фрапс да что я поздравил с победой в битве картелей и говорил не стреляй я не записал я в дс сидел а потом увидел как твой кент целиться и включи фрапс. Я же молчал стоял а вы стриляли клас ребятки .
Какой кент ти шо ? провокація шо ми на лакі забрали картель і шо ми ніщі це не провокація????

Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
92
Реакції
9
Бали
8
Какой кент ти шо ? провокація шо ми на лакі забрали картель і шо ми ніщі це не провокація????
Ахахх давай придумуй ещё отмазки . А кент во то что на видео с лева по дальше. Короче и не нужно мне в дс звонить и моральку придлогать. Вы как крысы в спину убили не за что . Я вам сказал в начале тут зз не тулите и не гоните. Аня норм ответила я вас поздравил с победой на картеле . Потом молча стояли твой кент целился ну и я включил фрапс. А вот ***********************************болить извиняюсь не нужно я не оскал и не говорил то что ты говоришь.
1681553526649.png

И скажешь что это не ты?

Реєстрування
25 Лют 2023
Дописи
81
Реакції
26
Бали
28
скинь фрапс всей ситуации, были провокации от тебя и оски
Доброго дня всім, зараз скажу вам так: Якщо у вас є докази провокації, або порушення мого гравця клана. То надайте докази або відео і скаргу буде зачинено а сам:

7.14. Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум. [ Подвійне покарання за правилом на порушення якого була провокація ]

А поки що тільки від вас бачу порушення прошу вас покарати за правилами проекту а саме:
7.15. Заборонено позбавляти можливості пересування гравця, насильно утримувати для ООС образ, цькування, погроз та залякувань. [ КПЗ 120 хвилин ]

7.1. "DM" – Вбивство/поранення/нанесення збитків ігровому персонажу без IC-причини. [ КПЗ 60 - 120 хвилин ]

Гарного дня.

rolexx

Козак
Реєстрування
14 Кві 2023
Дописи
15
Реакції
10
Бали
3
Доброго дня всім, зараз скажу вам так: Якщо у вас є докази провокації, або порушення мого гравця клана. То надайте докази або відео і скаргу буде зачинено а сам:

7.14. Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум. [ Подвійне покарання за правилом на порушення якого була провокація ]

А поки що тільки від вас бачу порушення прошу вас покарати за правилами проекту а саме:
7.15. Заборонено позбавляти можливості пересування гравця, насильно утримувати для ООС образ, цькування, погроз та залякувань. [ КПЗ 120 хвилин ]

7.1. "DM" – Вбивство/поранення/нанесення збитків ігровому персонажу без IC-причини. [ КПЗ 60 - 120 хвилин ]

Гарного дня.
он снимал фрапс, то пусть он и скинет всю ситуацию

Реєстрування
25 Лют 2023
Дописи
81
Реакції
26
Бали
28
он снимал фрапс, то пусть он и скинет всю сит
он снимал фрапс, то пусть он и скинет всю ситуацию
Поясню якщо у вас є якісь докази провокації, ви можете надати фрапс йому не обов'язково це робити. А на відео ви стріляли і ознайомтесь з цим документом:

зображення_2023-04-15_132556886.png

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю.
Лайт Ягами отримає покарання , причина DMZZ.

У вас порушення NonRp + MG.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі