Розглянуто Лайт Ягамі/ Надмірне вживання нецензурних слів та виразів. / Михайло Шемур Надмірне вживання нецензурних слів та виразів./ Хантер Сопрано DM ZZ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Лют 2023
Дописи
81
Реакції
26
Бали
28
1. Нікнейм гравця: Лайт Ягамі, Михайло Шемур, Хантер Сопрано
2. Особистий нікнейм: Андрій Фурія
3. Клан порушника: Toxic
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: FURIA
5. Суть скарги: Дані гравці приїхали в лабораторію почали стріляти. Після чого почали провокувати та ображати мене я нічого не зробив за що був ображен не розумію. Так в мене також були висловлювання але я намагався себе стримувати та грубих ображень не було. З сторони гравців було і DM ZZ оск та провокація гравців. Прошу покарати даних гравців а саме:

Лайт Ягамі: 6.6. Надмірне вживання нецензурних слів та виразів. [ мут 30 - 120 хвилин ], 6.8. Образа,кривда гравців. [ мут 30 - 60 хвилин ],
7.15. Заборонено позбавляти можливості пересування гравця, насильно утримувати для ООС образ, цькування, погроз та залякувань. [ КПЗ 120 хвилин ]
7.16.
Зловживання порушеннями правил сервера. [ Подвійне покарання відповідно до порушення яке було скоєне ]

Михайло Шемур: 6.6. Надмірне вживання нецензурних слів та виразів. [ мут 30 - 120 хвилин ], 6.8. Образа,кривда гравців. [ мут 30 - 60 хвилин ]
7.18. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. [ КПЗ 120 - 180 хвилин ] ( Гравцям що знаходяться в організації х2 )

Хантер Сопрано: 6.6. Надмірне вживання нецензурних слів та виразів. [ мут 30 - 120 хвилин ], 7.18. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. [ КПЗ 120 - 180 хвилин ] ( Гравцям що знаходяться в організації х2 )
Також повідомлю для тіх провокаторів які будуть писати. Відповіді я не буду, також надавати вам пояснення я не бачу в цьому сенсу. Також хочу сказати Лайту Агамі так я заікаюсь, бо маю стан здоров'я і не треба говорити і смітися над цим бо ви не знаєте що з вами завтра буде. Гарного дня.
Вказую тайм код:
04:40- DM в лабораторії,

05:10- оск від Лайта Ягамі та МГ
06:36- Знову є оск від Лайта Ягамі та провокація
07:28- Вказує мені що не дуразветий знову провокує та починає ображати Лайт Ягамі.
11:31- Провокация на DM
12:40- Можете подивитись як Хантер Сопрано робить DM в лабораторії це чітко видно
6:00- Лайт Ягамі оск та МГ
9:25- оск від Михайла Шемура

6. Особисті докази (скриншот/відео):
Ссылка на видео:

Ссылка на видео:

7. Дата порушення: 16.04.2023

rolexx

Козак
Реєстрування
14 Кві 2023
Дописи
15
Реакції
10
Бали
3
5:40-5:50 від Фурії чути оск ****************************. 7:55-7-58 оск від Фурія .
Також до цього всього на початку як нас не було ще жб де саме він у ЗЗ убив нашого союзника який сказав нам от вам і провокація від гравця
Ще хочу доповнити, що коли ми мовчали, ви знову до нас говорили та почали провокувати словами " чого затихли"

Останнє редагування:

Михайло Шемшур

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Лют 2023
Дописи
83
Реакції
48
Бали
18
Зі сторони Михайло Шемура по поводу ДмЗЗ видно провокації від гравця з ворожого клану + НОН РП дії + МГ.
З 4 хвилини Ілля Олд мен оск - 4:42 перед смертю прислухатися чути оск.

Andriy Detective

Новий гравець
Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
5
Реакції
4
Бали
3
Якщо його вбили то чого він порушує на та чому ви приїжаєте та починаєте стріляти в зз так він сказав вам **************************** після того як ви його ображали та говорили що він заікається то я тут самі подумайте де провокація і у вас порушення вже порушення як 2 дні

Михайло Шемшур

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Лют 2023
Дописи
83
Реакції
48
Бали
18
Якщо його вбили то чого він порушує на та чому ви приїжаєте та починаєте стріляти в зз так він сказав вам **************************** після того як ви його ображали та говорили що він заікається то я тут самі подумайте де провокація і у вас порушення вже порушення як 2 дні
Хочу для адміністрації засначити шо тут є оск "****************************".

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю.

Михайло Шемшур 54937 отримає покарання:
2.8. Заборонено вбивати/наносити шкоду учасникам будь-яких кланів (навіть якщо у вас з цим кланом війна) на території лабораторії. [КПЗ - 160 хвилин]

Андрій Фурія отримає покарання :
6.8. Образа,кривда гравців. [ мут 30 - 60 хвилин ]
+MG

Хантер Сопрано 53133 отримає покарання :
2.8. Заборонено вбивати/наносити шкоду учасникам будь-яких кланів (навіть якщо у вас з цим кланом війна) на території лабораторії. [КПЗ - 160 хвилин]

Ніхто не має права ображати людей за те що вони заїкаються , Лайт Ягамі (26955) отримає бан за образи особистості, грубі образи, неадекватні висловлювання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі