Розглянуто Лайт Ягамі / навмисна спроба зливу клану / для ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ріна Кошеня

𝕷𝖎𝖉𝖊𝖗 𝖘𝖈𝖗𝖝𝖑𝖑
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
229
Реакції
485
Бали
98
1. Нікнейм гравця: Лайт Ягамі
2. Особистий нікнейм: Ірінка Кошеня
3. Клан порушника: Volkov
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: VOLKOV
5. Суть скарги: Даний персонаж з метою зливу клану разом з своїм кланом volkov, приїзжають на магазин зброї і перешкоджають купити нам броню на битви за територію. Вчора 31.08 о 22:45 відбулась битва за територію у клану volkov, після чого вони, знаючи що наша битва наступна, приїзжають туди ціленаправлено щоб перешкоджати нам зайти в магазин і купити броню, а також записати так звані відео "ухід від рп". Також спавнять свої машини на мітках входу в магазин, щоб туди зайти було ще важче, що є прямою перешкодою ігровому процесу. Я повністю розумію, що це жовта зона, але чи не занадто дивно, що це все відбувається лише перед битвами за територію. скарга 1
Також, на рахунок скарги за 30. 08 ідентичної вчорашній, битва повинна була бути у нас з кланом volkov, і вони задля отримання переваги на битві у вигляді додаткового хілу за рахунок броні так же само приїхали біля магазину зброї і перешкоджали нам зайти в інтер'єр. Також вважаю це зроблено навмисно, для того щоб записати відео для форуму, адже як ми всі знаємо за порушення від лідера клан отримує попередження(а скарги пишуться чомусь саме на мене, хоча інші мої соклани, також були там присутні). скарга 2
А те, що мені перед битвою потрібно купити броню це логічно, даний клан просто створює ситуацію в якій порушення правил важко уникнути.
7.30 Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум.

Також, хочу додати те, що всі ці скарги добавляються перед битвою за картель, в якій мій клан має брати участь.
скарга 3 - скарга на учасника, який має приймати участь у битві за картель.
скарга 4 - добавляє учасник союзкого клану Volkov, в якій обманює адміністрацію.
скарга 5 - також скарга на учасника мого клану.

Я вважаю, що даний гравець повинен бути покараний за такі дії, тому що вони зроблені навмисно.
Також згодом, опісля битви за територію соклановець Лайта, насміхаючись запитує у мого зама "де бронік?"
мені здається людина, яка хотіла б просто пострілятись, а не намірено збивати броню так не писала б. посилання

6. Докази (скріншот/відео): всі докази вище
7. Дата порушення: 31.08.2023

Останнє редагування:

Лайт Ягамі

𝐋.𝐕𝐎𝐋𝐊𝐎𝐕
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2022
Дописи
820
Реакції
1,121
Бали
153
По перше, не бачу тут ніякої навмисної спроби зливу клану, у нас з вами війна, ми тебе вбили, немає різниці, чи в тебе зараз є бронік на битву за території чи немає.
Ти не маєш права після смерті приїзджати на місце де тебе вбили протягом 15 хвилин, не варто нехтувати правилами серверу
По друге, надай хоча би якісь докази, що саме ми спавнили машини на мітці біля магазину зброї, пусті слова без доказів
По третє, я маю право заливати скарги в любий день, де прописано, що заборонено заливати скарги перед якоюсь подією? Звідки мені знати, хто з ваших людей приймає участь в битві за картель, якщо ти навіть списки ще не подала?
Ми в день також стоїмо біля магазину зброї, ти просто ніколи не заїзжаєш сюди в день, знаючи, що тебе вбили, намірено робиш РК та порушуєш правила серверу
Також, відколи ти знаходишся в клані VOLKOV?)))
p.s Манере Авторитетову щирі вітання передавай <3

Останнє редагування:

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець
Перевіривши авто та їхніх власників на даному [Відео] дізнався цікаві факти:
Олександр Отаманов [102948]
Власник Chevrolet NivaНомера: ТРАНЗИТ та Nissan GT-R Номера: CE3245KC
Яна Капті [90938]
Власник Mercedes-Benz S560 Номера: EA6969EA
Астрал Хомс [14472]
Власник Porsche Taycan Номера: HO6969MC

Лайт Ягамі буде заблоковано на 10 днів за обман адміністрації
Інших буде заблоковано за злив клану, а саме за навмисне перешкоджання закупці спорядження для капту
Олександр Отаманов
Яна Капті
Астрал Хомс
Також клан отримає догану та попередження

Розглянуто!

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Перерозгляд
Блокування з усіх гравців даної скарги буде знято
Гравці Олександр Отаманов, Астрал Хомс отримають покарання за NonRP Drive
Яна Капті отримає збільшене покарання за спавн авто на мітці
Догана залишається

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі