Зачинено Лайт Ягамі / некомпетентний 2.0

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ріна Кошеня

𝕷𝖎𝖉𝖊𝖗 𝖘𝖈𝖗𝖝𝖑𝖑
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
229
Реакції
485
Бали
98
1. Сервер у діскорді: 01
2. Нікнейм теха: Лайт Ягамі
3. Особистий нікнейм (Discord): iosCAT
4. Суть скарги: даний співробітний тех. підтримки є некомпетентним. Після моєї попередньої скарги на даного співробітника ніяких змін не відбулось. Видає мені мут за образи, хоча я нікого не образила. Написала тільки "стянись" людині, яка сама влізла в конфлікт, який його не стосується. Якщо вже навіть слово "стянись" є образою, то не розумію для чого створений канал.Також спочатку видає мути всім іншим сторонам конфлінту на більший термін, а потім своїм знайомим на годинку.

Також прошу глянути по логах видані покарання від даного теха, тому що всі повідомлення видаляються і немає можливості зробити скрін.

Прошу прибрати даного модератора, або заборонити йому опрацьовувати канал "спільна флуділка". Також хочу привести до відома, що я не одна незадоволена його роботою та є багато інших людей, які будуть зі мною згодні.
5. Доказ: (скриншот/відео): мяу

Останнє редагування:

Ігор Олівер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
718
Реакції
522
Бали
193
По-перше у чаті "спільна флуділка" не можна створювати конфлікти, ображати людей, поводити себе неадекватно. Даний модератор робить все правильно, наказує за порушення правил. Не бачу порушень зі сторони даного модератора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі