Розглянуто Лайт Ягамі / некомпетентний

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ріна Кошеня

𝕷𝖎𝖉𝖊𝖗 𝖘𝖈𝖗𝖝𝖑𝖑
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
229
Реакції
485
Бали
98
1. Сервер у діскорді: 01
2. Нікнейм теха: Лайт Ягамі
3. Особистий нікнейм (Discord): iosCAT
4. Суть скарги:
даний співробітний тех. підтримки є некомпетентним. Замість того, що б правильно виконувати свої обов'язки і бути справедливим до всіх гравців Лайт Ягамі перебуваючи у клані volkov видає мути і бани лише тим, з ким у нього війна на сервері, тим самим прикриваючи своїх сокланів.
Не один раз спостерігала, коли Лайт ігнорує порушення і так звану "неадекватну поведінку" від своїх знайомих і видає покарання лише іншій стороні кофлікту.
Також я вважаю, що видавати мут p16 "неадекватна поведінка" за декілька повідомлень в сторону його соклана(не вважаю, що вони підлягають під опис "неадекватна поведінка") - неправильно. Прошу пильніше приглядати за даним співробітником, а також провести бесіду на рахонок незалежного розгляду ситуацій.
Також я вважаю, що співробітники тех. підтримки які перебувають у кланах, не можуть незалежно оцінювати конфлікти в "спільній флуділці кланів" тому, що вони завжди є однією із сторін кофлікту.

5. Доказ: (скриншот/відео): мяу

Мстислав Подільський

Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
447
Реакції
360
Бали
68
Стосовно Вашої поведінки в чаті "спільна флудилка кланів", технічно, само покарання було видано вірно.

Вас тоді письмово попередили і на той момент, Ви не отримували тоді самого покарання.
Але Ви усе одно перевищили норму спілкування серед гравців, після отримання самого письмового попередження.
І через Ваші скоєнні дії, Ви отримали покарання саме за тим пунктом, яку видав Вам модератор.

З іншої сторони, існують інші пункти видачі покарання. З приводу неточностей дій, була проведена робота з цим модератором щодо більш детального розгляду над ситуаціями. Це перший момент.

Другий момент. Щодо ігнорування інших порушників та прикриття своїх сокланівців модератором, я не побачив усіх доказів з Вашої сторони.

У зв'язку з цією ситуацією, буде посилена робота модераторів Discord 01 серверу UKRAINE GTA за чатом "спільна флудилка кланів".

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі