Розглянуто Леонід Рознич, Влад Опанасенко, Владислав Станкевич, Артем Ескобар // NonRp поведінка, порушення статуту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
125
Реакції
106
Бали
48
1. Нікнейм лідера/заступника: Леонід Рознич, Влад Опанасенко, Владислав Станкевич, Артем Ескобар
2. Особистий нікнейм: Дімочка Мілфхантер
3. Суть скарги: Просто їхав, вони кинули переслідування ні за що, я почав втікати тому що в мене розшук, ну вони розстріляли я зупинявся та вони почали мене розстрілювати коли по рп мали б вдарити з тайзера та посадити у клітку. на фрапсі чітко видно що я зупинився та був готовий здатись. Я думаю, в реальному житті поліція не стала б стріляти та вбивати. Також на фрапсі чітко видно як їх генерал БЕЗ ФОРМИ перебуває у службовій автівці, те що він генерал наскільки я знаю не дозволяє йому без форми перебувати у службовому авто
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
5. 14.09.23

Владислав Станкевич

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Тра 2023
Дописи
252
Реакції
418
Бали
123
1. Нікнейм лідера/заступника: Леонід Рознич, Влад Опанасенко, Владислав Станкевич, Артем Ескобар
2. Особистий нікнейм: Дімочка Мілфхантер
3. Суть скарги: Просто їхав, вони кинули переслідування ні за що, я почав втікати тому що в мене розшук, ну вони розстріляли я зупинявся та вони почали мене розстрілювати коли по рп мали б вдарити з тайзера та посадити у клітку. на фрапсі чітко видно що я зупинився та був готовий здатись. Я думаю, в реальному житті поліція не стала б стріляти та вбивати. Також на фрапсі чітко видно як їх генерал БЕЗ ФОРМИ перебуває у службовій автівці, те що він генерал наскільки я знаю не дозволяє йому без форми перебувати у службовому авто
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
5. 14.09.23
1694710076431.png

Вогонь по вам був відкритий стосовно того що ви ігнорували зупинку т/з коли ми в вас врізались ви вийшли з автівки та побігли далі,що можна регламентувати як NonRp Дії, далі по вам шов вогонь ,а що ви робили? Бігали собі по кругу,ви дуже смілива та умна людина ,яка не надала повну відеофіксацію,тому я її повинен надати замість вас,ось вам посилання дивиться та більше не вводьте в оману нашу слідкуючу адміністрацію. Я був без форми через те що в мене стався виліт з гри.

Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
125
Реакції
106
Бали
48
Переглянути вкладення 114159
Вогонь по вам був відкритий стосовно того що ви ігнорували зупинку т/з коли ми в вас врізались ви вийшли з автівки та побігли далі,що можна регламентувати як NonRp Дії, далі по вам шов вогонь ,а що ви робили? Бігали собі по кругу,ви дуже смілива та умна людина ,яка не надала повну відеофіксацію,тому я її повинен надати замість вас,ось вам посилання дивиться та більше не вводьте в оману нашу слідкуючу адміністрацію. Я був без форми через те що в мене стався виліт з гри.
Чому ви кинули мені так зване переслідування? на якій підставі

Реєстрування
14 Сер 2023
Дописи
216
Реакції
85
Бали
31
ну а почему же ты сидишь без формы в служебной машине? даже если был вылет спавни свою машину и езди сколько влезет

Кишо Милано

Профессионал
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
599
Реакції
310
Бали
66
чому повний фрапс де його вбили не показав?

Павло Духов

Testing Team
Tester
Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
803
Реакції
277
Бали
68
Вітаю!
Можливо це ви спровокували їх на стрілянину? Однак, з лідером, та заступниками буде проведено бесіду.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі