Відмовлено Леонід Рознич / Звільнення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
69
Реакції
21
Бали
8
  1. Нікнейм лідера/заступника: Леонід Рознич
  2. Особистий нікнейм: Максим Форбес
  3. Суть скарги: Звільнення по причині " Втрата довіри " , по-перше в мене часовий пояс Канадський коли ця людина вимагає щоб появитися я в цей час можу спати/працювати але коли я граю я постійно находжусь в формі і їзджу в патруль , можливо в деяких моментах я можу спочатку зайнятися своїми справами на 1 годинку а потім вже поїхати працювати , з ранішими Полковниками і Лідерами вони це знали, і я рахувався як дежурний працівник Поліції міста Харків, також хотів б подивитися на докази коли були код-5/6. І я їх ігнорував, мені здається що видається догана за таке , і я міг її побачити підійти до любого з старших і вияснити дану ситуацію, я находжусь 2 місяця в НПУ, не повишаюсь бо не бачу смисла дальше ( Чим більший ранг тим більше проблем ) . І це вже якщо чесно смішно слухати звільнення по причині " Втрата довіри " , в реальному житті так само звільняють ?
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 2023/09/21
  5. Дата походження: 23.09.2023

Павло Духов

Testing Team
Tester
Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
803
Реакції
277
Бали
68
Вітаю! Заступник надав фото-відео фіксацію того що вас ніколи не було на зборах, на код - 5/6, також у вас навіть немає ролі в діскорді.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі