Розглянуто Леон Кіук, Паша Невідомий, токсики / RDM

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
1. Нікнейм гравця: Леон Кіук, Паша Невідомий
2. Особистий нікнейм: Діана Скакунчик
3. Суть скарги: Вчора приїхали автомобілі ОПГ Токсиків та почали масовий ДМ. На відео видно, як стріляти першим почав член клану - Паша Невідомий, прошу прийняти до уваги, що вбили також невинну особу, яка просто перебувала поряд. Я вважаю, що клан потрібно розформувати, як це зробили з составом СБУ. Бо якось не справедливо виходить, стріляти і провокувати почали вони, а постраждали тільки гос.органи, які захищали свою територію та громадянських осіб, які знаходились поряд.
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 28.01.23

Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
70
Реакції
67
Бали
18
Вітаю вас дорога Адміністрація, перше що я хочу сказати з приводу цієї жб наступне, так я порушив правила проекту, я вчора відсидів за це у вязниці!!!!
Тепер у мене друге питання, чому гравець під нік-неймом Діана Скакунчик вводить в обман Адміністрацію проекту, по перше - обрізане відео, по друге- як сказала Діана цитую-. Я вважаю, що клан потрібно розформувати, як це зробили з составом СБУ. Бо якось не справедливо виходить, стріляти і провокувати почали вони, а постраждали тільки гос.органи, які захищали свою територію та громадянських осіб, які знаходились поряд. Умене тепер тільки одне запитання чо Діана вводить вас обману коли вона обрізає відео раз, і немає повної ситуації через що я начав стріляти, це відео з моєї сторони чому я убив цю людину за масові окс в нашу сторону, і ще прошу замітити що після того як я убив людину з сторони клану не було агресії, усі з клану начали стріляти тільки тоди коли з сторони СБУ начали масову стрільбу хоча ніхто недоставав зброї!!!
(Тайм-Код - 0:25 початок конфлікту) (Тайм-Код -3:02 Масовий обстріл з сторони СБУ)

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю вас дорога Адміністрація, перше що я хочу сказати з приводу цієї жб наступне, так я порушив правила проекту, я вчора відсидів за це у вязниці!!!!
Тепер у мене друге питання, чому гравець під нік-неймом Діана Скакунчик вводить в обман Адміністрацію проекту, по перше - обрізане відео, по друге- як сказала Діана цитую-. Я вважаю, що клан потрібно розформувати, як це зробили з составом СБУ. Бо якось не справедливо виходить, стріляти і провокувати почали вони, а постраждали тільки гос.органи, які захищали свою територію та громадянських осіб, які знаходились поряд. Умене тепер тільки одне запитання чо Діана вводить вас обману коли вона обрізає відео раз, і немає повної ситуації через що я начав стріляти, це відео з моєї сторони чому я убив цю людину за масові окс в нашу сторону, і ще прошу замітити що після того як я убив людину з сторони клану не було агресії, усі з клану начали стріляти тільки тоди коли з сторони СБУ начали масову стрільбу хоча ніхто недоставав зброї!!!
(Тайм-Код - 0:25 початок конфлікту) (Тайм-Код -3:02 Масовий обстріл з сторони СБУ)
Прошу видати покарання людям вище за оффтоп, також без питань можу прикріпити повний фрапс(навіщо дивитись 5 хвилин води). РП оск не є провокацією на стрільбу. Також на фрапсі видно як СБУ почало стріляти у відповідь, а не першими.
" і ще прошу замітити що після того як я убив людину з сторони клану не було агресії, усі з клану начали стріляти тільки тоди коли з сторони СБУ начали масову стрільбу хоча ніхто недоставав зброї!!!" - що ви говорите, СБУ повинно було стояти і дивитись як ви вбиваєте людей і порушуєте правила перебування на території СБУ? Ми відкрили вогонь у відповідь, на відео все видно.

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Також у твоєму відео чутно як ваша людина перша почала висловлюватись ненормативною лексикою в сторону гравців клану, так шо швидше вас треба розформувати за вчорашню поведінку?
Гравець який висловлювася - bad cop. Він має право розмовляти ненормативною лексикою. На останні повідомлення - прошу кинути откат на всі дії які ви описали в повідомленнях. Чи ви можете тільки язиком доводити свою правоту?

Зіппо Хард

Активний
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
155
Реакції
174
Бали
48
Прошу видати покарання людям вище за оффтоп, також без питань можу прикріпити повний фрапс(навіщо дивитись 5 хвилин води). РП оск не є провокацією на стрільбу. Також на фрапсі видно як СБУ почало стріляти у відповідь, а не першими.
" і ще прошу замітити що після того як я убив людину з сторони клану не було агресії, усі з клану начали стріляти тільки тоди коли з сторони СБУ начали масову стрільбу хоча ніхто недоставав зброї!!!" - що ви говорите, СБУ повинно було стояти і дивитись як ви вбиваєте людей і порушуєте правила перебування на території СБУ? Ми відкрили вогонь у відповідь, на відео все видно.
Добре вам говорить коли у наших немає фрапсу коли ви були на території бункера на які гос.організації не мають права перебувати

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю!

Обговоривши вчора цю ситуацію з ГА/ЗГА/ЗГС/ГС , старшою адміністрацією було вирішено покарати лідера СБУ м. Харків та гравця Паша Невідомий (вони вже отримали своє покарання)

Також на вашому відео видно що спочатку хтось почав стріляти по гравцям з кланів зі снайперської гвинтівки і тільки після цього почалась перестрілка.

Вирішено.

Усі хто не має відношення до скарги отримають попередження за офтоп/флуд

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі