Розглянуто Лео Флей/Порушення правил держ орг, PG, втручання в RP

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Бер 2024
Дописи
228
Реакції
120
Бали
46
1. Лео Флей
2. Ілля Абсолют
3. Я перебуваю у клані і людину яку я вбив перебувала у ворожому клані, я підійшов відіграв рп та дістав людину, починаю стріляти, тут цей поліцейський використовує тайзер проти зброї, також він не мав права втручатися в цю ситуаціяю так як велася перестрілка
2.28. Заборонено використовувати електрошокер для затримання/нейтралізації гравця під час того, як він стріляє зі зброї. | Догана
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин

6.28. "Втручення у RP ситуацію" - Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу. | Деморган 30-60 хвилин
4. Букет💐
5. 25.06

Тимур Бейтман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
18 Жов 2023
Дописи
283
Реакції
402
Бали
68
Вітаю, шановний гравець!
Переглянувши вашу скарну виношу такий вердикт:

Однією з найголовніших цілей працівника поліції є захист громадян, оскільки ви почали стріляти по громадянці (незалежно, чи це ворожий клан, чи ні), працівник зреагував на вас та прийняв усі необхідні засоби для забезпечення безпеки. Працівник стояв збоку (фактично за спиною), коли ви відкрили вогонь по гравцю — він використав тайзер, стріляли ви не по ньому. Порушень не виявлено.

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі