Відмовлено Лея Архангел/ для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Тесак

Активний
Реєстрування
16 Бер 2023
Дописи
202
Реакції
74
Бали
31
Нікнейм адміністратора: Лея Архангел
Особистий нікнейм: Андрюша Хард
Суть скарги: Доброго вечора шановна адміністрація! У скарзі якій я кидав на Анну Меррсі та Даркуша Ангелочек на мою думку адм не правильно видала покарання... На початку мого відео чітко видно, що люди без орг є бо це було кінець контейнерів там були і люди без орг і на роботі і з держ. але чомусь Лея Архангел не взяла це до уваги і нагадаю що весь порт це жовта зона прикріплю фото якщо хтось не знає) Так погоджуюсь що з моєї сторони була словесна провокація але я вважаю що це не привід для дм зз готовий понести покарання за провокацію якщо га виявить її але Анна Меррсі та Даркуша Ангелочек маю бути покарані за дм зз а ще (ід 4344) ДБ
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Анна-Меррсі-Даркуша-Ангелочек-дм-зз.73279/
Дата походження: 10.09.23

Останнє редагування модератором:

Бейлі Овнмазік

добро или зло?
Активний гравець
Реєстрування
27 Лип 2022
Дописи
566
Реакції
314
Бали
68
Так як я відношусь до цієї скарги хочу розʼяснити ситуацію,я не зачіпала людей перша та не говорила їм нічого,вонр підійшли та почали неадекватно себе поводити,[підкинути грошей на хліб][купити костилі]також 4344,міг випадково їх збити ,адже дб булоб якби він переїхав його навмисно декілька раз,після всіх провокацій я попросила свого соклановця підїхати адже їх було троє а я одна,коли біля нас не залишилось людей без організацій ми відкрили вогонь,також за всією ситуацію спостерігала ще одна особа,яка запропонувала надати відеодоказ стосовна вашої провокації та неадекватної поведінки ,а вбили ми вас так як ви провокували мене тим,що заважали взяти моє авто,після усіх попередженнь,на мому відео видно зо я визвала адміністратора щоб допоміг мені але його не було довгий термін,також адміністрація слідкувала за ситуацією ,та якби там були люди БО,не випустилаб Даркушу Ангелочек,через помилкову думку що там ЗЗ.Не потрібно провокувати гравців та небуде таких ситуацій.Дякую

Андрій Тесак

Активний
Реєстрування
16 Бер 2023
Дописи
202
Реакції
74
Бали
31
Так як я відношусь до цієї скарги хочу розʼяснити ситуацію,я не зачіпала людей перша та не говорила їм нічого,вонр підійшли та почали неадекватно себе поводити,[підкинути грошей на хліб][купити костилі]також 4344,міг випадково їх збити ,адже дб булоб якби він переїхав його навмисно декілька раз,після всіх провокацій я попросила свого соклановця підїхати адже їх було троє а я одна,коли біля нас не залишилось людей без організацій ми відкрили вогонь,також за всією ситуацію спостерігала ще одна особа,яка запропонувала надати відеодоказ стосовна вашої провокації та неадекватної поведінки ,а вбили ми вас так як ви провокували мене тим,що заважали взяти моє авто,після усіх попередженнь,на мому відео видно зо я визвала адміністратора щоб допоміг мені але його не було довгий термін,також адміністрація слідкувала за ситуацією ,та якби там були люди БО,не випустилаб Даркушу Ангелочек,через помилкову думку що там ЗЗ.Не потрібно провокувати гравців та небуде таких ситуацій.Дякую
Чомусь адміністратор спочатку посадила Даркушу... бо бачила, що там є люди без орг. але підозрюю на блат) ГА запросіть докази у того АДМ і все побачите

Бейлі Овнмазік

добро или зло?
Активний гравець
Реєстрування
27 Лип 2022
Дописи
566
Реакції
314
Бали
68
Адміністратор посадила Даркушу тому що думала що тереторія є ЗЗ,але виклавши адміністратора я попросила шоб передивились карту,після того як Адміністратор передивилася та побачила що то ЖЗ,відпустила Даркушу. Я не розумію шо ви хочте доказати,адже ні у вас ні к нас немає на відео людей без організацій.Звісно можна запросити докази у адміністрації,також я можу надати доказ розмови з адміністратором

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Переглянувши ваше відео у скарзі я бачу від вас постійні провокації гравця, також на момент відкриття стрільби на відео не зафіксовано гравців без організації, попереджую вас про відповідальність згідно пункту правил :

7.30 Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі