Розглянуто Лидер ЗСУ///некомпетентно расмотрел жалобу на своих работников

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрюха Брукс

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Січ 2025
Дописи
135
Реакції
78
Бали
31
1. Ваш нікнейм: Андрюха Брукс
2. Нікнейм порушника: Віталік Миколенко
3. Суть скарги: я подал жалобу на его работников за дм и фд, он сказал что от Мии Кейн только дм а фд нету, хоть и фд тоже прекрасно видно от Адама Квенти сказал 50/50 когда там был дм без причины, они перед этим ещё стреляли, я бежал спросить зачем а они дальше тулят, в иитоге Адам Квенти просто убил челика без причины, Макс Монтеро если присмотреться стрелял с окна тоесть был фд, так-же они ехали по нрп драйву по рельсам что тоже являеться нарушением, ещё они ехали без супровода НПУ/СБУ что тоже являеться нарушением статута ЗСУ, на тот момент было и НПУ и СБУ.
прошу пересмотреть мою жалобу и за дм выдать наказание - догану.
4. Доказ порушення (скриншот/відео): тут
5. Дата порушення: 24.11.25

Віталік Миколенкo

Модератор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
26 Лип 2022
Дописи
302
Реакції
216
Бали
88
Веб-сайт
t.me
1. Ваш нікнейм: Андрюха Брукс
2. Нікнейм порушника: Віталік Миколенко
3. Суть скарги: я подал жалобу на его работников за дм и фд, он сказал что от Мии Кейн только дм а фд нету, хоть и фд тоже прекрасно видно от Адама Квенти сказал 50/50 когда там был дм без причины, они перед этим ещё стреляли, я бежал спросить зачем а они дальше тулят, в иитоге Адам Квенти просто убил челика без причины, Макс Монтеро если присмотреться стрелял с окна тоесть был фд, так-же они ехали по нрп драйву по рельсам что тоже являеться нарушением, ещё они ехали без супровода НПУ/СБУ что тоже являеться нарушением статута ЗСУ, на тот момент было и НПУ и СБУ.
прошу пересмотреть мою жалобу и за дм выдать наказание - догану.
4. Доказ порушення (скриншот/відео): тут
5. Дата порушення: 24.11.25
Вітаю!
Так як це скарга на мене надають свою відповідь.

Почнемо детально розглядати дану скрагу:

"он сказал что от Мии Кейн только дм а фд нету"
- порушення правил сервера я тільки можу направити адміністрацію щоб вони більш детально звернули увагу, остаточна відповідь від адміністрації (я не видаю не кому покарання деморган тощо)

"Адама Квенти сказал 50/50 когда там был дм без причины" - повертаємось на скаргу вашу на них, цитирую мою відповідь:
"Щодо ДМ від полковника Адама я 50 на 50 з одного боку він міг просто взяти в кайданки так як гравці не як не загрожували зброєю (загроза була тільки краденю БК) З другого боку він захищав Повні крази (( ДАЛІ на росуд адміністрації))"
прошу звернути увагу на речення "ДАЛІ на росуд адміністрації".

" они перед этим ещё стреляли," - вам дали відповідь що відео доказ не повний тож ми не можемо не як побачити що ви там робили до цього.

" я бежал спросить зачем а они дальше тулят" - даний текст вказує на ваше "PG".

"Макс Монтеро если присмотреться стрелял с окна тоесть был фд" - він не стриляв він у вас тільки один раз цілівся а стриялала людина поряд з ним...

" так-же они ехали по нрп драйву по рельсам что тоже являеться нарушением" - правила перевезення БК в розділі "ЗСУ":
1.2
перевезення БК дозволено лише по дорогам загального призначення. Виняток: якщо на складі менші ніж 500 і не більше 1000 бк дозволено їхати по колії.

"ещё они ехали без супровода НПУ/СБУ что тоже являеться нарушением статута ЗСУ" - для того в нас є ВСП, в обов'зяки ВСП в тому числі входить супровід краза.
Цитирую статут про ВСП:
2.6
Організовувати супровід колони у разі поставки БК (обов'язок
)

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,565
Реакції
1,652
Бали
253
Вітаю
Розглянувши вашу скаргу можу винести вердикт, що:
З співробітниками буде провдена бесіда стосовно їзди по NonRP. Інші покарання застосовуватись не можуть, оскільки відео доказ не є повний, а на переїзді стояла ще одна машина, тому чи були переслідування від вас або якісь провокації точно сказати не можу.

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі