Відмовлено Лизенко Руслан|RP Біографія |

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Руслан_Лизенко

Новий гравець
Реєстрування
30 Тра 2024
Дописи
17
Реакції
1
Бали
6

ОФІЦІЙНА ROLEPLAY БІОГРАФІЯ: ЛИЗЕНКО РУСЛАН​

Анкета персонажа:

• Прізвище, ім'я, по батькові: Лизенко Руслан Володимирович
  • Дата народження: 17 листопада 1981 року (44 роки)
  • Місце народження: Україна, Донецька область, місто Слов'янськ
  • Національність: Українців
  • Стать: Чоловіча
  • Освіта: Вища юридична (Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого), Вища військова (Національний університет оборони України).
  • Сімейний стан: Неодружений
  • Характер: Дисциплінований, справедливий, стійкий до стресових ситуацій, стратегічний мислитель, вимогливий керівник, надійний товариш.
Лизенко Руслан народився 17 листопада 1981 року в затишному промисловому місті Слов'янськ, що на Донеччині. Мій батько працював інженером на одному з місцевих машинобудівних заводів, і саме він з ранніх років виховував у мені любов до точності, логіки та чесної праці. Мати була вчителькою історії в середній школі — завдяки їй я змалечку ввібрав глибоку повагу до свого коріння, законів держави та справедливості. Моє дитинство проходило серед мальовничих вулиць Слов'янська, поблизу знаменитих солоних озер. З ранніх років я виділявся серед однолітків не за роками серйозним ставленням до життя. Поки інші діти гралися у звичайні ігри, я захоплювався читанням історичних романів, вивченням правознавства та відвідував секцію класичної боротьби. Саме там, на татамі, я гартував свій характер, вчився тримати удар і розвивав фізичну витривалість. У школі я вчився на відмінно. Моїми улюбленими предметами були правознавство, історія та фізична культура. Вже у підлітковому віці я твердо вирішив, що моє майбутнє буде пов'язане із захистом прав громадян та службою державі. Моя юність припала на складні 90-ті роки, коли на вулицях часто панував хаос і беззаконня. Це лише зміцнило мій намір здобути юридичну освіту та стати військовим, щоб захищати суспільство від свавілля.
У 1998 році, блискуче склавши іспити, Руслан залишив рідний Слов'янськ та переїхав до Харкова, де вступив на юридичний факультет. Навчання давалося мені легко завдяки хорошій пам'яті та залізній посидючості. Навчаючись в університеті, я паралельно проходив підготовку на військовій кафедрі, здобуваючи перші серйозні офіцерські знання та навички тактики. Отримавши диплом магістра права, він не зупинився на досягнутому. Він чудово усвідомлював, що теоретичні знання мають підкріплюватися суворою практикою. Кілька років я працював у правоохоронних органах та провідних юридичних компаніях, де здобув колосальний досвід у сфері судочинства, кримінального та адміністративного права. Проте внутрішній поклик до військової справи нікуди не зник — Руслан продовжував підтримувати ідеальну фізичну форму та регулярно оновлював свої знання з військової стратегії.
Коли над моєю країною нависла найбільша загроза в її сучасній історії, я не зміг залишатися осторонь. Маючи за плечима юридичну освіту, життєвий досвід і офіцерське звання запасу, на початку 2023 року я добровільно мобілізувався до лав Збройних Сил України (ЗСУ). Мене направили на один із найгарячіших та найвідповідальніших напрямків фронту. Завдяки холоднокровності в критичних ситуаціях та вмінню чітко керувати особовим складом, я швидко завоював авторитет серед командування та побратимів. Він пройшов через важкі артилерійські обстріли, планування оборонних операцій та безпосереднє командування підрозділом у складних умовах. За видатні заслуги, стратегічне мислення, збереження життів своїх бійців та успішне виконання бойових завдань у 2023 році мені було присвоєно чергове військове звання — Капітан ЗСУ. Цей період залишив глибокий слід у моїй душі, остаточно загартував мою волю до стану сталі та навчив приймати доленосні рішення за лічені секунди.
Після завершення активної фази своєї служби в ЗСУ, я зрозумів, що мій досвід потрібен країні на законодавчому та судовому фронтах. Держава потребувала реформ та сильних лідерів, які знають ціну закону та порядку. Як капітан у відставці, я прийняв рішення перейти на роботу до Верховної Ради України (ВРУ). Завдяки моїй бездоганній репутації, бойовому минулому та вищій юридичній освіті, я отримав високу довіру від державного керівництва. В рамках реструктуризації органів правосуддя при парламенті, я очолив Окружний суд. На цій посаді я проявив себе як безкомпромісний, чесний та суворий суддя. Усі мої рішення базувалися виключно на Конституції України та верховенстві права. Проте політична арена завжди мінлива. Рівно через місяць після мого призначення на рівні вищого керівництва держави було прийнято радикальне рішення — відбулося раптове розформування Верховної Ради України та реорганізація суміжних структур. Внаслідок цього Окружний суд під моїм керівництвом призупинив свою діяльність. Я залишився без посади, але з величезним багажем досвіду та політичного авторитету.
Я не звик сидіти без діла, і невдовзі мої навички антикризового управління знову знадобилися державі. Мене запросили на роботу до Міністерства охорони здоров'я (МОЗ). На цій посаді я відповідав за юридичний супровід, внутрішню безпеку, координацію військово-медичних комісій та логістику медичного забезпечення для фронту і тилу. Робота в міністерстві вимагала повної самовіддачі в режимі 24/7, постійних перевірок та колосального морального навантаження. Пропрацювавши в МОЗ і віддавши всі сили реформуванню системи, я відчув серйозне вигорання. Роки на фронті, стрес у залі суду та виснажлива бюрократична робота в міністерстві дали про себе знати. Я прийняв вольове рішення — піти на заслужений відпочинок. На кілька місяців я повністю зник з інформаційного та політичного простору. Я повернувся ближче до природи, активно займався спортом, відновлював ментальне та фізичне здоров'я, читав книги та аналізував свої подальші кроки.
Відпочинок повернув мені колишню енергію. Мій патріотизм та бажання рятувати людей знову взяли верх над утомою. Я вирішив повернутися у структуру, де мої лідерські якості та вміння діяти в екстремальних ситуаціях могли розкритися на повну — до Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС). В рядах ДСНС я займався ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій, координацією рятувальних операцій, розмінуванням територій та безпосередньою допомогою цивільному населенню. Робота «на землі» пліч-о-пліч з вогнеборцями та рятувальниками повернула мені відчуття прямого зв'язку з народом. Я намагався бути провідним офіцером цивільного захисту, на якого могла впевнено рівнятися молодь.
Пройшовши вогонь фронту, суворість суддівської мантії, кабінети МОЗ та небезпеку в ДСНС, я сформувався як універсальний державний діяч. Мій колосальний досвід знову став затребуваним на найвищому рівні. На сьогоднішній день я тріумфально повернувся до Верховної Ради України. Маючи за плечима унікальний бекграунд (армія, суд, охорона здоров'я, рятувальна служба), я обіймаю ключову посаду в парламенті. Тепер я координую взаємодію між силовими структурами, займаюся розробкою законопроєктів у сфері національної безпеки, оборони та правопорядку. Я знову стою біля керма державного управління, готовий вести свій округ та всю країну до стабільності, закону та процвітання.

Останнє редагування:

Артем Українець

Ст.Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
1,136
Реакції
605
Бали
253
Вітаю!

Шановний гравець, переглянувши вашу біографію, виношу вердикт:

У біографії присутні нелогічні кар'єрні переходи та недостатньо обґрунтований розвиток персонажа (ЗСУ → Окружний суд → МОЗ → ДСНС → ВРУ). Також текст написаний зі змішуванням першої та третьої особи, що є порушенням єдиного стилю викладу.
1782457772156.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі