Розглянуто Личная неприязнь 3-х администраторов.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Жов 2023
Дописи
144
Реакції
55
Бали
31
1.Нікнейм адміністратора:Ігор Роньский,Анастасія Свята,Тарас Роньский
2.Особистий нікнейм:Одін Білор
3.Суть скарги:Вітаю, пане Олег Галицький та Сергій Коваленко. Ця скарга написана для вас, і я прошу вас уважно простежити за діями Ігоря Роньського. У нас склалася ситуація, коли ми почали конфліктувати, очевидно, з його друзями. Його друзі постійно програвали, після чого Роньський почав максимально карати нас. Потім його товариш-однофамілець Тарас Роньський, очевидно, вирішив мене за щось покарати. Мабуть, він грався з командами і хотів за один день покарати мене за все можливе, тому відкинув за DM біля ЦР, коли я стріляв по його машині. Він мене відкинув, а пан Олег Галицький відповів, що у нього не було доказів. Добре, з цим ми розібралися (хоча я дуже сумніваюся, що їх не було – можливо, адміністратор не хотів показувати, де саме був блат для його подруги). Далі Ігор продовжив відправляти нас у відключення, постійно видаючи максимальне покарання. Потім він відправив мене та мого друга (Олешку Бобу) в ДКВС . Як це сталося? Він видав нам повне покарання, хоча його друзів у той момент навіть не помітив. Коли конфліктують його друзі – Ігоря немає, а щойно ми відкриваємо вогонь – він з’являється. Збіг, правда? У результаті нам дали штрафи + статтю, а мій друг отримав 6 годин, а я – 3 або 4 години (точно не пам’ятаю). Добре, ситуація вчора: їду я, бачу, як Рома Роньський їде, я його зупиняю і починаю його чіпати. Поясню чому: коли я стояв AFK, дані особи, такі як Паша Біцепс і Рома Роньський, мене “тулили”. Навіщо? Не відомо. Це мене дуже розлютило, тому я вирішив зачепити Рому, адже під час AFK я нікого не чіпав, а вони мене провокували. Отже, я їду за ним, пробиваю йому колеса на машині. Він зупиняється біля АТБ на Бу-ринку, а там уже стоять наші “зірки” – Ігор Роньський, Паша Біцепс і ще одна “зірка”, як виявилося, Анастасія Свята. Я паркуюсь і стріляю Ігорю в голову (відкатом), вітаюсь і стою. Через 3 секунди Анастасія Свята відправляє мене у ДКВС за FD. Уявляєте? За те, що я пробив колеса на машині, мені видають покарання FD. Сказати, що адміністратор не знає правил, – нічого не сказати. Я викликаю адміністратора, щоб поговорити, як так сталося, якщо вона нічого не бачила (у чому я впевнений на 1000%). Відповідь: “Не згодні з покаранням – зверніться на форум!” Добре, звернусь. Але поки я це зроблю, мені все одно доводиться сидіти в ДКВС, і ніхто мені не компенсує час, який я там провів без причини. Згодом вона мене випускає і каже: “Навмисний таран – 15 хвилин, DM CAR – 5-30 хвилин.” Як ви думаєте, скільки мені дали за DM CAR? Правильно – 30 хвилин. Хоча всі інші адміністратори ставлять середину – 15 хвилин. Повернемося до Ігоря Роньського. Він блокує мого друга на 2 дні за масовий DM. Це смішно, адже інші адміністратори в таких випадках дають лише варн. Геніально, пане Ігорю Роньський! Далі Олешка Боба написав скаргу на Ігоря. Сьогодні Ігор видає йому бан на 5 днів за “неповажне ставлення до адміністрації: мут до 180 хвилин, бан від 4 днів”. І як ви думаєте, що робить Ігор? Правильно, знову видає максимальне покарання! Що я хочу сказати: за правилами адміністратори, можливо, все роблять правильно, і це вже на їхній розсуд, але для мене це виглядає як особиста неприязнь. Щойно зробиш щось не так – тебе “з’їдають”. Через таких адміністраторів пропадає будь-який інтерес до гри. Адже тебе провокують, ти даєш відсіч – і тебе карають. Це несправедливо. Сподіваюсь, що мені не дадуть бану за цю скаргу, адже я все написав із повагою. Прошу взяти на контроль дії цих адміністраторів і простежити за їхньою роботою.

З повагою,
Одін Білор!

4.Докази порушення(скріншот/відео):1 скарга 2 скарга Все інше попросить у адміністраторів.
5.Дата походження:12.11.24

Ігор Ронський

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
593
Реакції
253
Бали
68
Адреса
Чумацький шлях — спіральна галактика
Веб-сайт
www.youtube.com
Шановний гравець Одін Білор, як адміністратор повідомляю: конфліктів на сервері 02 у мене немає. Ваші звинувачення безпідставні, оскільки всі скарги на мене відхилено. Покарання видані згідно з вашим рівнем, відіграними годинами та історією порушень. Моя задача — слідкувати за дотриманням правил. Якщо у вас зникає інтерес, це не пов’язано з нашою роботою.
Бережіть себе!

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,046
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Перевіривши інформацію та відео від адміністратора Ігоря, усі покарання є коректними, окрім розгляду даної скарг клац у мене є сумніви щодо зелених зон, але покарання все одно має бути виданим бо це було на перехресті і відбувався масовий дм гравців.
Щодо зелених зон буде проведено бесіду.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі