Розглянуто Лише для ГА |Монтіп Коваленко |

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
2,803
Реакції
927
Бали
253
1.Нікнейм адміністратора: Кирило Кархарт
2. Особистий нікнейм: Роман Семеген
3. Суть скарги: не згоден з виданим покарання, поясню суть Кирило Кархарт, видав за покарання за PG, хоча там вони ніби і було і ніби ні, але питання до Кирила Кархарта, коли я перезаряджував тайзер то в людини ще зброї не було, людина дістала зброю і почала стріляти а після цього буквально навіть секунда не пройшла як я його тайзером вдарив, також перед самим початком я покликав в репорт депнувся Кирил, навіть не слідкував а лівнув, просто фарм репортів, ігнорування чужих порушення, оскільки від даної особи ще спостерігається Ухід від РП + Образа Гравців + MG + FD in GZ
Після цього я подав скаргу на Кирила, її розглянув ЗГА Віктор Репецький, та надав відповідь Даний Адміністратор не почув відігровку тайзера. Яка відігровка тайзера ??? Була відігровка!!! І якщо би не було це було би нон рп, а відкинули мене за PG
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...равильно-видане-покарання-i-Порушення.313039/
5. Дата походження: 04.08.2025Тик

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,097
Бали
213
Вітаю.

PG - Може вважатись, якщо ви з озброєнням "Тайзер", починаєте рухатись на гравця з "Вогнепальною зброєю", що є перебільшенням ваших РП можливостей. Тобто присвоєння рис, які неможливі в реальному житті, тобто "Безстрашність перед зброєю".
Відповідь була надана у цій скарзі

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі