Зачинено Лише для ГА !!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Тимошенко

Кошовий отаман
Реєстрування
8 Лют 2025
Дописи
77
Реакції
48
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Рома Електрик
2. Нікнейм адміністратора: Емі Вейт
3. Суть скарги: Вітаю, шановна Головна Адміністрація! Звертаюся до вас із проханням проявити людське розуміння та особисто переглянути вердикт Куратора Емі Вейт. Я повністю визнаю, що написав у репорт грубість про оновлення, і мені неймовірно соромно за свій емоційний спалах. Але я хочу, щоб ви зрозуміли: ця реакція була викликана не злістю чи неповагою, а тим, що я буквально живу цим проектом. юкрейн гта для мене це не просто гра на вечір, це місце, де я проводжу весь свій вільний час, де у мене є друзі, свої плани та цілі. Я по-справжньому люблю цей сервер і щодня занурююсь у його атмосферу. Коли вийшло оновлення, я надто близько прийняв усе до серця, розгубився через нову карту та штрафи, і на емоціях написав дурницю в репорт, про що пошкодував уже за хвилину. Не один я невитримую нову систему штрафів. Я граю на цьому проекті вже 2-3 роки, і це перший раз, коли я так сильно розгубився та не втримав емоції через кардинальні зміни в грі. Отримати бан на 30 днів разом із повним блокуванням IP-адреси за одне єдине матюкливе слово в репорт - це дуже жорстоко. Я не ображав нікого особисто і не мав на меті принизити розробників, які вкладають душу в проект. Моє висловлювання було дурною емоцією, а не свідомим наміром завдати шкоди серверу. Повне відсторонення від гри на місяць через одне емоційне слово - це величезний удар для мене, я просто не уявляю цей час без улюбленої гри. Прошу ГА проявити гуманність та дати мені один єдиний, останній шанс. Зніміть, будь ласка, бан по айпі та скоротіть термін блокування акаунта або замініть його на максимально тривалий мут навіть [1000+хв]. Я згоден на будь-яке інше обмеження, аби тільки зберегти можливість грати. Обіцяю, що подібного більше ніколи не повториться. Дякую за ваш час та розуміння.
4. Доказ отриманого покарання: тиць
5. Дата порушення: 28.06.2026

Останнє редагування:

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
3,117
Реакції
1,268
Бали
253
Вітаю
Наразі оскаржити блокування не можливо
Відбувайте покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі