Розглянуто Лише для Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

SweetNightmare

Новий гравець
Реєстрування
28 Сер 2026
Дописи
3
Реакції
2
Бали
72
1. Ваш нікнейм та ID: Джиммі Тюльпан(Тюльпан Нокс)
2. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
3. Суть скарги: скарга на мене розглянута некоректно
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): у скарзі
5. Дата порушення: 29.08.26

Вітаю.

Зразу почну з того, що створити другий форумний акаунт мені дозволяє правило 2.6, оскільки скарга, за якою мене було заблоковано, на мою думку, була розглянута некоректно, а дана тема є в тому числі оскарженням цього рішення. До цього питання я ще повернуся нижче.

Мій ігровий акаунт було заблоковано на 40 днів за цією скаргою:

https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...сть-Можливий-обхід-блокування-i-t-626.436797/

Я не просто вважаю, що покарання є занадто суворим. Я переконаний, що рішення потребує повторного розгляду, оскільки сама скарга містить, на мою думку, порушення правила 4.1:

«Суворо заборонено ображати користувачів як прямо, так і завуальовано, тролити та відкрито провокувати на конфлікт. | Бан 15 днів.»

У зв'язку з цим прошу окремо оцінити не лише мої дії, а й висловлювання та поведінку самого автора скарги, оскільки покарання, на мою думку, було застосовано лише до однієї сторони конфлікту.

Я також звертався до головної адміністраторки Київської з проханням повторно переглянути ситуацію, оскільки у матеріалах скарги на мою адресу також містяться образливі висловлювання. Повторного перегляду або аргументованої відповіді на це звернення я не отримав.

А тепер до конкретних моментів у відео з його скарги.

На 2:14 першого відео він пише:

«та ни че ти не поняла»

Прошу звернути увагу, що звернення до мене здійснюється у жіночому роді та в контексті вже наявного конфлікту. Прошу адміністрацію оцінити цю репліку на предмет образи та провокації відповідно до правил.

На 3:09 першого відео він пише:

«тюльпанчик а де твоя розочка?»

Мій персонаж має ім'я Тюльпан. Аналогічні висловлювання цей гравець та люди з його компанії використовували і раніше, додаючи до цього імена та згадки, які стосуються близької мені людини.

У даному випадку прошу адміністрацію оцінити не тільки буквальний зміст фрази, а й контекст її використання та попередні аналогічні випадки, оскільки я сприймаю це як спосіб зачепити мене через близьку людину та спровокувати подальшу ескалацію конфлікту.

На 4:07 першого відео він пише:

«сдувся»

Прошу також оцінити цю репліку в загальному контексті розмови як можливу провокацію та спробу зачепити опонента.

На 4:31 першого відео він пише:

«в зеркалі в тебе»

Це висловлювання є відповіддю на мою репліку, але при цьому саме формулювання також має образливий характер. Прошу оцінити його відповідно до правил.

У другому відео, на мою думку, спостерігається суперечлива поведінка: в одних моментах він демонструє, що мене не знає, а в інших використовує згадки про людей, яких я знаю, у контексті конфлікту.

Прошу оцінювати ці моменти не окремо, а в сукупності з іншими репліками та попередньою історією конфлікту.

У самій скарзі автор щонайменше сім разів називає мене «неадекватом», використовуючи, зокрема, формулювання «цей неадекват», а також неодноразово акцентує увагу на моєму «маті» та інших моментах.
Я звертаю увагу на це тому, що правило 4.1 окремо забороняє не тільки прямі образи, а й завуальовані образи та тролінг.
Прошу адміністрацію роз'яснити, чи вважається використання формулювання «цей неадекват» допустимим у тексті скарги, оскільки це формулювання використовується не для опису конкретної дії, а як характеристика самої особи.
Якщо таке формулювання в скаргах вважається допустимим, прошу пояснити відповідність такого підходу правилу 4.1 та чи є він однаковим для всіх учасників форуму.

Окей,йдем до другої скарги яку писав Павло Голдман(Володимир Новінський ід 38162).

У цій скарзі мене було покарано на 15 днів.

При цьому у матеріалах присутній комікс з мого боку та відповідь іншого гравця, в якій, на мою думку, містяться висловлювання, що мають характер залякування та погрози. Правила 5.22. та 5.23.

Зокрема:
«все буде, готуйся»
та
«більше писати не будеш»

Прошу адміністрацію окремо оцінити ці висловлювання та пояснити, чому у цій ситуації покарання було застосовано лише до мене, якщо інша сторона також використовує висловлювання, які потенційно можуть порушувати правила.

Я не вимагаю автоматично трактувати ці слова як конкретну фізичну погрозу, але прошу оцінити їх у контексті всієї суперечки та визначити, чи не мають вони характеру залякування.
*********************************** ******************************************.jpg

Конфлікт, який є частиною цієї історії, почався 27.04.2026. Свідком окремих епізодів був адміністратор Адам Квенті.

Після первинних образ у мою сторону я звернувся до Павла Голдмана(Володимира Новінського) з проханням пояснити або вибачитися за сказане. Після цього конфлікт продовжився, а покарання було застосовано лише до нас(до мене та людей з якими я був).
У тому числі хочу звернути увагу на події в ніч з 27 на 28 квітня 2026 року, коли представники компанії Павла Голдмана(Володимира Новінського) та Олександри Павлюк(Мірай Сонати) провокували конфліктну ситуацію. Після образи у мій бік,Павлюк викликала у репорт адміна,прилетів Тімич і змушений був покарати лише мене,бо я якраз відповідав на її образу.

павлючка коза.png

Прошу перевірити зазначені події та відповідні матеріали, оскільки вважаю їх релевантними для встановлення системності конфлікту.
Ось скрін того дня,просто перемотайте чат чуть вверх до слів Павла Голдмана(Володимира Новінського), у вас є технічні можливості для цього і все стане ясно,я не буду публічно говорити те ,що може образити когось.
нові *********************************** (1).png

Раніше я також подавав скарги щодо провокацій з боку цього гравця:

Прошу врахувати ці матеріали як попередній контекст конфлікту.

Також хочу звернути увагу на інші матеріали щодо Павла Голдмана(Володимира Новінського) та їх компанії:

У зазначеному відео на 0:27 представники тієї самої компанії, побачивши наших гравців, починають провокативну поведінку та здійснюють таран у ЗЗ,щоб спровокувати конфлікт.
На 0:34 одна з осіб використовує фамільярне звернення до дівчини.
На 0:46 один із гравців говорить:
«я пайду вийду штоб ані міня тоже падебєшілі»
На 1:50 я вважаю, що у відео присутні висловлювання, які стосуються рідних.
На 15:38 образи рідних від ід 86425
На 16:49 Нао Соната ід 86425 продовжує використовувати висловлювання, які, на мою думку, стосуються рідних.
На 19:50 звучить:
«тіха я візвал адмінав»
Прошу адміністрацію оцінити зазначені епізоди як цілісну послідовність подій, а не лише окремі репліки, оскільки саме послідовність провокацій, реакцій та подальших покарань є суттєвою для розуміння конфлікту.

Ось ще одна скарга Павла Голдмана(Володимира Новінського)

На 0:53 він сам відкриває вогонь, що, на мою думку, є початком активної конфліктної ситуації.
На 1:43–2:10 він знову відкриває вогонь по іншій стороні та після цього ховається в інтер'єрі.
На 2:56 він продовжує відкривати вогонь по наших гравцях ,щоб добитись ескалації.
Відео йде 20 хвилин і більшу його частину він багато дуже говорить,але відключає запис свого мікрофону. Прошу адміністрацію врахувати це під час оцінки повноти доказів.
На 9:10 він, за моїм сприйняттям, прямо говорить про свідому провокацію людей для отримання матеріалу для форуму.

Ось ще одна скарга Павла Голдмана(Володимира Новінського)

У цьому матеріалі перше відео починається одразу після того, як у чаті було написано висловлювання, яке я вважаю завуальованою образою.
Після цього гравець відходить від людини, переходить у стан AFK і очікує подальшої реакції.
Прошу також врахувати цей епізод як частину попередньої історії провокацій.

Я не прошу автоматично зменшувати або скасовувати моє покарання лише тому, що я не згоден із ним.
Я прошу об'єктивно переглянути ситуацію, врахувавши:
  1. мої порушення;
  2. порушення іншого учасника конфлікту;
  3. попередні провокації;
  4. повний контекст взаємного конфлікту;
  5. однакове застосування правил до всіх учасників;
  6. обґрунтованість саме такого строку покарання 40 днів.
Я не заперечую, що у моїх діях були порушення, і я не намагаюсь зробити вигляд, що нічого не сталося. За свої слова та дії я готовий нести передбачене правилами покарання.
Але питання цієї скарги для мене не тільки в самому покаранні. Питання в тому, чи однаково ці правила застосовуються до всіх учасників конфлікту.

У наведених мною матеріалах є конкретні висловлювання, провокації та інші дії з боку Павла Голдмана(Володимира Новінського ід 38162) та його компанії. Якщо мої слова були порушенням - вони мають отримати оцінку. Але тоді такі самі правила повинні застосовуватися і до його слів та дій.
Тому моє прохання просте: переглянути цю ситуацію не тільки з точки зору того, що зробив я, а повністю, з урахуванням поведінки обох сторін та всього контексту конфлікту.

Я в цій скарзі не прошу мене розбанити швидше, якщо зрозумієте, що покарання мені видали занадто жорстке і скоротите ,ок. Якщо ні, то може зайду через місяць, а може зимою, а може взагалі більше ніколи. З ДС і так вийшов
Але сподіваюсь буде встановлено, що друга сторона також порушувала правила, прошу не залишати це без покарання тільки тому, що основною темою скарги став я.

Бо коли у конфлікті беруть участь двоє людей, а правила застосовуються лише до одного, це вже питання не тільки самого покарання, а й об'єктивності розгляду.

На цьому все.

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,338
Реакції
5,454
Бали
643
Вітаю!

Порушень з сторони подача скарги, яку ви прикріпили тут - я не помітив, людина адекватно відповідала на відміну від вас.

Ситуації які були 4 місяці тому - не можуть бути розглянуті бо пройшло 7+ днів.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі