Розглянуто Лише для ЗГА | Семпроніо Серо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
2,803
Реакції
927
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора:Владислав Залужний
  2. Особистий нікнейм:Роман Семеген
  3. Суть скарги:Вітаю, я був біля риболовного магазину з друзями, і там був Артем Макиня ID34031, від нього було порушенням правила UG, а саме 5.1 MG, я почав запитувати неодноразово чого він не покарав даного гравця, після цього я написав ще раз в репорт і у відповідь почув таку Фразу «Вітаю. від вас теж було, видавати вам також ? », я звісно все розумію але коли я дійсно порушив правила UG, і адмін запитує чи видавати покарання чи ні, на мою думку це якось не правильно, дав покарання просто так, після цього написав «Не но трохи», це як тобто як трішки і не трішки порушенням правил UG, отже будь ласка перегляньте Фрапс в даного адміністратора який мені видав покарання просто так …
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

Вкладення

• IMG_4816.jpeg
    IMG_4816.jpeg
    348.5 Кб · Перегляди: 43
Реєстрування
31 Жов 2024
Дописи
111
Реакції
266
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора:Владислав Залужний
  2. Особистий нікнейм:Роман Семеген
  3. Суть скарги:Вітаю, я був біля риболовного магазину з друзями, і там був Артем Макиня ID34031, від нього було порушенням правила UG, а саме 5.1 MG, я почав запитувати неодноразово чого він не покарав даного гравця, після цього я написав ще раз в репорт і у відповідь почув таку Фразу «Вітаю. від вас теж було, видавати вам також ? », я звісно все розумію але коли я дійсно порушив правила UG, і адмін запитує чи видавати покарання чи ні, на мою думку це якось не правильно, дав покарання просто так, після цього написав «Не но трохи», це як тобто як трішки і не трішки порушенням правил UG, отже будь ласка перегляньте Фрапс в даного адміністратора який мені видав покарання просто так …
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
+ откинул на 15 минут за то що я просто типу 1 колесо простелил

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю. Покарання було видане вірно. З адміністратором також проведена розмова щодо спілкування.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі