Оскаржено Лише для Керівника UG

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Петро Коваленко

Поважний гравець
Реєстрування
19 Чер 2023
Дописи
154
Реакції
120
Бали
88

Форма подачі скарги

1. Ваш нікнейм: Петро Коваленко

2. Нікнейм адміністратора: Керівництво UG

3. Суть скарги:

Шановне Керівництво UKRAINE GTA!

Звертаюся до Вас з проханням переглянути моє покарання та дати мені останній шанс.

Я особисто не використовував читів на момент отримання покарання. Моєю головною помилкою була купівля віртів. Я повірив рекламі та інформації про те, що це нібито безпечно і за це не видають серйозних покарань. Зараз я повністю усвідомлюю, що це було неправильне рішення та порушення правил проєкту.

Це був перший і останній раз, коли я купував вірти. Я щиро шкодую про свій вчинок, визнаю свою провину та зробив для себе відповідні висновки. Після цієї ситуації я зрозумів, наскільки подібні дії шкодять економіці серверів і всій спільноті проєкту.

Я готовий співпрацювати з адміністрацією та надати інформацію про ресурси, через які здійснюється продаж віртів. Моєю метою є чесна гра та підтримка розвитку проєкту, а не порушення його правил.

На даний момент я маю бан терміном 6000 днів. Прошу Вас поставитися до моєї ситуації з розумінням та розглянути можливість розблокування мого акаунта у оновленні 4.0. Я щиро прошу дати мені останній шанс довести, що я зробив правильні висновки зі своєї помилки.

Для мене UKRAINE GTA — це не просто гра. Я хочу повернутися до чесної гри, бути активним учасником серверу, розвиватися разом зі спільнотою та дотримуватися всіх правил проєкту. Гарантую, що подібна ситуація більше ніколи не повториться.

Дякую за приділений час та розгляд мого звернення.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тік

5. Дата порушення: 08.05.2026

З повагою,
Петро Коваленко

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,256
Реакції
5,149
Бали
253
Вітаю!

Блокування буде знято після обнулення вашого акаунту, яке відбудеться протягом 24 годин.
При повторних порушеннях в оскарженні буде відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі