Відмовлено Лише для Олега Галицького оскарження люди міняються думав над текстом дуже довго та вспоминав часи на укр гта я ніодного незроблю порушення дякую

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Tima_q123

Козак
Реєстрування
1 Лип 2025
Дописи
30
Реакції
7
Бали
13
1Особистий Нікнейм Софія Чудо
2 Нікнейм Адміністратора-Ярослав Свиридов
3 Суть скарги

Хочу щиро звернутися до Олега Галицького та до всього проєкту.

Я хочу попросити у вас вибачення за те, що продавав вірти. Зараз я повністю усвідомлюю, що зробив неправильно. У той момент я не задумувався про наслідки своїх вчинків і не розумів, що такими діями підводжу не тільки себе, а й людей, які довіряли мені та вкладали сили у розвиток проєкту.

За цей час я багато думав над своїми помилками. Довго сидів, аналізував усе, що сталося, і зрозумів, що одна неправильна дія може зруйнувати довіру, яку будують дуже довго. Саме тому я вирішив змінити своє ставлення до всього цього. Люди можуть помилятися, але найважливіше — зробити правильні висновки та більше не повторювати своїх помилок.

Я не хочу виправдовувати себе чи шукати причини. Я повністю визнаю свою провину і беру відповідальність за свій вчинок. Розумію, що після такого мені може бути важко повернути вашу довіру, але я готовий доводити свої зміни не словами, а вчинками.

Олег Галицький, я щиро прошу вибачення саме у вас, тому що своїми діями підвів вас і порушив правила, які були встановлені. Також прошу вибачення у всіх учасників проєкту, яких міг розчарувати своїм вчинком.

Я обіцяю, що більше ніколи не буду продавати вірти чи робити щось, що може зашкодити проєкту. Я зробив для себе серйозний урок і зрозумів, що чесність набагато важливіша за будь-яку тимчасову вигоду.

Я не прошу одразу мені повірити чи пробачити. Я лише прошу дати мені шанс довести свої зміни. Розумію, що довіра повертається не словами, а часом і правильними вчинками. Саме тому я готовий працювати над собою та показати, що дійсно змінився.

Ще раз прошу щирого вибачення у Олега Галицького та всього проєкту. Мені справді шкода за те, що сталося. Дякую всім, хто прочитав це звернення. Сподіваюся, що з часом зможу довести своїми діями, що люди дійсно можуть змінюватися

я за свій шлях зробив масовані покарання признаю ну з часом люди міняються
та попрошу саме вас зменшити покарання на цьому акаунті та розбанити
AC 95#
ДЯКУЮ ЗА РОЗУМІННЯ
я Поважаю проект
UKRAINE GTA
4 докази https://ibb.co/DPFTxKSv
5 дата походження 13.07.23.01

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,255
Реакції
5,149
Бали
253
Вітаю!

Не готові оскаржити покарання, оскільки у вас не одноразові та критичні порушення, а саме Масові шахрайста, образи UKRAINE GTA, продаж віртуальної валюти.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі