Відмовлено Лише для Олега Галицького!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
29 Тра 2025
Дописи
15
Реакції
8
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Артур Квенті
2. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
3. Суть скарги:
19 квітня я грав на новому 07 сервері. До мене телепортувався Серго Голд і запитав, чому я не на 03 сервері. Я відповів, що хочу пограти на 07. Він сказав, щоб я йшов на 03 робити норму.

Я відповів, що до цього в мене було багато перенорм, і, якщо я не помиляюся, тоді можна було пропустити один день, якщо було понад 300 репортів, зроблених перенормами. Після цього він видав мені догану. У мене вже була одна догана, і того дня я хотів її зняти, а потім самостійно знятися з посади адміністратора.

Я сказав: «Тоді знімайте мене». Після цього він зняв мене з посади та заніс до ЧСА з причини «халатне ставлення до виконання обов'язків» без зазначення терміну зняття ЧСА. Наскільки я пам'ятаю, у такому випадку ЧСА мали видавати на 2 місяці.

Після цього я 2 або 3 рази намагався зняти ЧСА, але мені щоразу відмовляли.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): та 5. Дата порушення: 19 квітня

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,255
Реакції
5,149
Бали
253
Вітаю!

Оскільки у вас був поганий актив на посаді адміністратора та далі під час відкритя 07 серверу ви грали на ньому, а не виконували хоча б норму, вас було знято за халатне ставлення. Також надалі ви неадекватно вели себе по зверненню у репорт на 07 сервері, перебуваючи на посаді адміністратора. В оскаржені відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі