Розглянуто Лише для Сергія Коваленка/ Прошу не втручатися ЗГА та ГА, оскільки теж саме, що відбулося в попередній скарзі. ГА запевняло, що були проведені бесіди

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Джокер

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
87
Реакції
73
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора:Максим Кралонес, оскільки цей адміністратор карав гравців за порушення правил ловлі майна, тобто він був присутній при зльоті бізнесу
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Джокер
  3. Суть скарги: Пане Сергій Коваленко, ви я керівник проекту UKRAINE GTA наведіть порядок на 01 Сервері: Центральна Україна бо адміністрація не дотримується жодних правил. Навмисно роблять пакості, тупо нінащо не зважає. Скільки це може тривати, реально вже дістало теж саме постійно повторюється резпавн без АФК. Адміністрація все робить щоби до Вас скарга не доходила, обов’язково хтось втручається ЗГА чи ГА. ГА запевняло, що була проведена бесіда з адміністрація, але чому знову теж саме відбулося при зльоті бізнесу (СТО). Ну це не повага адміністрації, як можна грати якщо адміністрація нормально не дає зловити. Зараз я гадаю це достатній доказ, що підтверджує неповагу до мене та інших гравців, оскільки декілька гравців постраждало від адміністрації при зльоті, тобто резпавнили без АФК.
    Ладно в попередній скарзі https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...роекту-ukraine-gta-–-Сергій-коваленко.222778/, вони резпавнули без АФК коли був на центральному ринку та продавав речі. Ну зараз зліт бізнесу це буває дуже рідко, що бізнес злітає. Тобто адміністрація забрала мою можливість спробувати свою удачу. Мені цікаво, що дозволено робити на 01 Серверу: Центральна Україна, оскільки намагаєшся продати речі без стану АФК все одно тебе резпавнуть такі адміністратори: Андрій Приступа, Євген Антонюк, Максим Кралонес. Так само зараз при зльоті бізнесу, намагаєшся зловити бізнес але цього не дозволили зробити був без стану АФК, тобто на відео доказі видно Респавн при зльоті бізнесу (СТО) без стану АФК, що я робив конкретні рухи двигався з однієї сторони в іншу. Ну не вже не видно, що гравець не знаходиться в стані АФК та на додаток немає напису АФК. Чому ніхто на це не зважає, ну тут одна думка приходить напевно в адміністрації 01 Серверу є проблеми з зором. Прошу Вас замініть адміністрацію на о1 Серверу, знайдуться інші люди які будуть цінувати посаду адміністрації та поважати гравців.

Прошу Вас надати мені компенсацію, оскільки я вже декілька разів постраждав від дій Адміністрації з тій самій причини, тобто резпавн без АФК.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Резпавн без АФК попередня скарга: https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...роекту-ukraine-gta-–-Сергій-коваленко.222778/, теж саме знову повторилося: Респавн при зльоті бізнесу (СТО) без стану АФК
  5. Дата походження: 28.10.2024

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі