Розглянуто Лише для Спец. адміністратора Сергія Коваленко або Владислава Савочкіна | Рафаель Тоширо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Капа

Східна Україна
Реєстрування
4 Кві 2023
Дописи
51
Реакції
129
Бали
48
Вік
25
Адреса
Білгород-Дністровський
1. Нікнейм адміністратора: Рафаель Тоширо

2. Особистий нікнейм: Володимир Монкастро

3. Суть скарги: Данний адміністратор, маючи високу посаду на 03 сервері та користуючись недоліками правил блокує зв'язок з Спец. адміністратором та керівником. Я, як і будь-який гравець, що віддає свій час, гроші на донат, розвиває проект, маю повне право зв'язатися та описати проблему Спец. адміністратору - Сергію Коваленко та керівнику Владиславу Савочкіну, тим паче що вся ситуація описана у скаргах стосується ГА та ЗГА, діяльність яких регулюється вищезазначеними особами.
Прошу розглянути цю скаргу та перерозглянути ці: перша, друга, саме Сергія Коваленка та Владислава Савочкіна. Також бажаю зазначити, що розгляд скарг ГА та ЗГА самих на себе - є абсурдом, і не має об'єктивного рішення данних скарг.
Зазначаю, що всі 3 мої скарги не є зливом адміністрації, так як я дію згідно пункту 2 "Заборони" правил подання скарг на адміністрацію, а саме : "Забороняється обговорювати відповіді адміністратора. Якщо ви не згодні з його рішеннями можете подати скаргу на його ім'я".
Щодо доказів, яких потребує ГА у відповіді на скаргу: я звичайний гравець, що не має доступу до певної інформації та не маю права розголошувати певну конфіденційну інформацію (яку можу озвучити в оп без зазначення джерела інформації) але ГА має повний доступ до інформації пов'язаної з адмін складом, а також лідерами фракцій - яка може бути представлена як доказ. Маючи свою суб'єктивну думку, щодо блату та інших правопорушень зі сторони ГА, прошу перевірити легітимність кадрових рішень за його сроку з усіма належними доказами з його боку, так як видання покарання чи зняття з посади має бути з доказовою базою саме від адміністратора!
Прошу також зауважити як керівників так і гравців, що розгляд та закриття ГА, ЗГА данної скарги без передачі її спец адміністратору або керівнику, та без відповіді Сергія Коваленко або Владислава Савочкіна можна розцінювати - як приховування неправомірної діяльності з боку ГА та ЗГА 03 серверу!

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- фотодоказ №1 ТИЦЬ
- фотодоказ №2 ТИЦЬ
- фотодоказ №3 ТИЦЬ
- фотодоказ №4 ТИЦЬ
- фотодоказ №5 ТИЦЬ
Також, як доказ, хочу нагадати, що ГС та ЗГС Держ були зняті через 2 дні з моменту призначення, а нові призначені були через короткий проміжок часу (1-2 год), що викликає питання: чи було проведене опитування нових ГС та ЗГС, які були переведені з інших серверів. Також прошу зазначити, що минулий ГС Держ Таїсія Фенікс була знята з посади без попередження завчасно сроку та простим "кіком"!

5. Дата походження: 04.05.2024

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю!

Переглянувши Вашу скаргу - виношу вердикт:

Почнемо з першої скарги, щодо ситуацію зі знятими адміністраторами, вони були зняті по різним причинам, але при нашій політиці конфіденційності, я не маю право розголошувати всі причини. ГА/ЗГА - аналогічно, не мають право цього робити.

Адміністрація може підвищитись раніше терміну, якщо якісно та старано виконувала свою роботу.

Ніяких дій у вигляді блата - помічено за ГА/ЗГА не було.

Внутрішньо-серверні скарги мають право розглядати вище вказані особи, навіть якщо скарга написана на ім‘я певної посадової особи.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі