Розглянуто Лише для старшого адміністратора або керівника.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тюльпан Нокс

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Жов 2024
Дописи
54
Реакції
59
Бали
23
1. Ваш нікнейм: 18265
2. Нікнейм адміністратора: Вальтер Грек. Досить непоганий адмін,але звинувачувати мого персонажа у тому чого не було,це неправильно.
3. Суть скарги: Створив скаргу із повною ситуацією, де мій персонаж їде у напрямку Борисполя ,на т-подібному кільцевому перехресті по його авто відкрили вогонь члени клану з якими у нас війна. Повернув камеру,щоб подивитись хто саме це стріляє,коли з'явилась можливість їхати прямо, бо стріляли на самому кільці,а потім було перехрестя. Авто персонажа врізається у авто іншого гравця,який став упоперек дороги і перекрив дві смуги в напрямку,в якому їхав мій персонаж. Я розумію,що адміністратор постфактум поставив відео на паузу та побачив ,що на самому перехресті ,коли я повертав камеру приблизно до 0,5 секунд мигнуло авто гравця з яким відбулася ДТП, і вирішив ,що я саме про це і думав,як же когось постукати. А те,що авто цього гравця з'явилось зразу перед носом,коли знов повернув камеру вперед його хвилює мало. Тут немає такого як навмисний таран,це цілком в рамках РП ситуації. Чому тоді він не покарав гравця,який попав у ДТП і втік,це ухилення від РП, хіба ні? Авто мого персонажа розбите та заблоковане, два члени ворожого клану повертаються назад до нього. Що мав робити мій персонаж ,адже зліва та справа ЗЗ ,дорога між ними,якби може вважатись прилеглою територією і теж ЗЗ,але якби там ситуація би починалась, а вона там закінчилася! Погоня почалась,ще на кільці коли був відкритий вогонь по авто. Тобто логічно,моєму персонажу було зробити саме те,що він і зробив,почав захищатись. Чи адміністратор вважає,що правильним було забігти на заправку чи авторинок,у системну ЗЗ та отримати за це покарання? В результаті адміністратор видає покарання на мого персонажа: навмисний таран(якого не було,було ДТП) , ДМкар (якого не було,а була РП ситуація між двома ворожими кланами),ФД в ЗЗ(якого не було,я вище про це писав,у картах ЗЗ ця частина дороги не відмічена як ЗЗ,тривала погоня яка цілком логічно зупинилась у цьому місці). Також адміністратор одному гравцю дав ДМ,а іншому за нанесення нічого не дав,цікаво. Хотів би почути від керівника чи старшого адміністратора їх сценарій,що мав робити мій персонаж.Є погоня,є відкритий вогонь,є заблоковане і розбите авто, і тікати теж немає куди.
Screenshot_5.png

Screenshot_6.png

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Збив-анімації-pg-r-1828.381229/#post-1523292
5. Дата порушення: 21.03.26

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,546
Реакції
997
Бали
253
Вітаю!

Переглянувши таблицю кланів, війни серед клану WellFamQ та Prokuratura не має та у таблиці внесено не було.
Порушень з боку ЗГС Неоф виявлено не було.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі