Джекі Варшавський
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 22 Лип 2024
- Дописи
- 59
- Реакції
- 65
- Бали
- 366
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: хабиб нурмагомедов 61631 фенікс міллер 18056
2. Ваш нікнейм та ID:79692
3. Назва клану порушника:Omega BlackSquad
4. Суть скарги: не знаю яким чином виставляючи на продаж я загубив три 0 і виставив замість 33кк за 33к. В цей момент 2 вище перечислені гравці находились біля палатки, на прохання повернути за компенсацію вони відмовились це робити, хоча я їх попередив що ловля гравців на неуважності-це наказуємо!
5. Докази порушення (скріншот/відео): доказів на жаль не маю оскільки записався повністю чорним екраном . Прошу компетентно адміністрацію перевірити логи та повернути скін!
6. Дата та тайм-код порушення:28.09.2026 приблизно 14:10 за київським часом
2. Ваш нікнейм та ID:79692
3. Назва клану порушника:Omega BlackSquad
4. Суть скарги: не знаю яким чином виставляючи на продаж я загубив три 0 і виставив замість 33кк за 33к. В цей момент 2 вище перечислені гравці находились біля палатки, на прохання повернути за компенсацію вони відмовились це робити, хоча я їх попередив що ловля гравців на неуважності-це наказуємо!
5. Докази порушення (скріншот/відео): доказів на жаль не маю оскільки записався повністю чорним екраном . Прошу компетентно адміністрацію перевірити логи та повернути скін!
6. Дата та тайм-код порушення:28.09.2026 приблизно 14:10 за київським часом