Розглянуто Ломака невірне покарання. ДЛЯ ГА/ЗГА / ломаке не отвечать! /

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мегатрон Керрі

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
22 Лют 2024
Дописи
124
Реакції
380
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: михайло ломака
  2. Особистий нікнейм: Доні Керрі
  3. Суть скарги:

Данний адміністратор являється некомпетентним в своїй сфері. посадив мене за дм кар по скарзі, хоча на скарзі були провокації, у голосовий чат, та їх не чути тому що на фрапсі зі сторони гравця, його слів не чути, а адміністратор видає покарання не маючи повну ситуацію, прошу видати покарання адміністратору, так як він не вміє розглядати скарги, та не може в скарзі звернути увагу на такі дрібниці як мікрофон гравця, котрий подає скаргу.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): невірний розгляд скарги.

5. Дата походження: 15.01.2025

Зачинити від флуду, та адміністратору ломаке не відповідати у скарзі!

Михайло Ломака

[ L I MARABUNTA ]
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
520
Реакції
663
Бали
153
Вітаю. Від вас на скарзі я теж чув образи та неадекватні висловлювання, тому саме через те, що не чути людину, яка заливає скаргу я і не видав покарання за образи чи неадекватні висловлювання, а ось те, що ви говорите про "провокація", то в ІС світі ви ж не будете стріляти по машині, колесам, чи людині, яка вас образила(якщо вірити вашим словам), також згідно правил війн кланів ви не могли бачити, хто там сидить, тому що там зачинене вікно і згідно правил Role Play ви не знаєте ворожий там клан чи ні, ви могли попросити дану людину опустити скло і вже у разі, якщо вона почала б тікати, то лише тоді відкрити вогонь по колесам. Очікуйте розгляду ГА/ЗГА. Приємної гри на UKRAINE GTA.

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,954
Реакції
1,818
Бали
253
ВІтаю!
Покарання було видано вірно!

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі