Розглянуто Лорензо Нордсайд

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мартін Тейлор

Пенсія | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
8 Чер 2023
Дописи
1,105
Реакції
3,412
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора: Лорензо Нордсайд
  2. Особистий нікнейм: Мартін Тейлор
  3. Суть скарги: Я пишу у репорт "тп тут ппц на таможні", я стою, у черзі нікого не трогаю, прилітають Адміністратори, нічого не роблять, навіть не телепортують прицепи та фури, які заважають, але на це не звертаєм уваги. Лорензо відкидає мене за "Навмисний таран", прошу переглянути докази Адміністратора. Далі я пишу у репорт, щоб данний Адміністратор розяснив мені ситуацію, та отримаю таку відповідь від нього - відповідь.
    Далі прошу у свого друга, щоб для провірки перевірити чи справді він зайнятий чи ні, прошу написати у репорт, чи прилетить він до нього і ось відеодоказ, що було далі - доказ . Це автоматично доказує, що Адміністратор зайнятий не був, а навіть якщо і був, але звільнився - то спочатку він мав прилетіти до мене, так як перший репорт був від мене, а потім вже від мого друга.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Доказ
  5. Дата походження: 12.10.2025

Реєстрування
30 Січ 2024
Дописи
136
Реакції
111
Бали
88
Вітаю, коли ви надіслали ваш репорт я дійсно був зайнятий так як слідкував за рештою фур на загрузці та не зміг прилетіти, через 4-5 хвилин прийшов знову репорт про прохання телепортуватись ( на той момент був порядок на загрузці) тому я телепортувався, через велику активність чат швидко прогортується, та я не робот щоб запам'ятати саме ваш айді та відразу телепортуватись до вас, телепортувавшись до гравця я отримав прохання телепортуватись до вас і зробив це відразу.
З приводу "
прилітають Адміністратори, нічого не роблять, навіть не телепортують прицепи та фури" хочу зауважити що я перебував там не по вашому репорту, все ж видав покарання іншим гравцям які так само як ви порушували правила.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

На період оновлення було надзвичайне завантаження адміністрації , фізично неможливо було вчасно та всім допомогти, сподіваємось на ваше розуміння.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі