Розглянуто Лоренсо......

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хійорі Міядзакі

Шановний гравець
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
40
Реакції
36
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора:Лоренцо Деклоренс
  2. Особистий нікнейм: Хійорі Міядзакі
  3. Суть скарги: Я каталася по місту Харків на мотоциклі шукаючи закладки які знаходяться в кущах та на газонах. Логічно що за ними я буду кататися і по газону і по тротуару. Мотоцикл може це робити в реальному житі, але за цим займається НПУ. В рамках правил проекту нічого не було порушено, окрім мого ПДР але цим повинні були займатися працівники НПУ, а не як виразився адміністратор що слідкував за мною як я 5 хвилин катаюся по місту порушуючи. Питання де в цьому пункті правил, написано що мотоцикл не може їздити по тротуарах, узбічю та газону 6.20. "NonRP Drive" - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, водіння в неправдоподібній манері, також враховується їзда по рейсах. | Деморган до 20 хвилин Примітка: позашляховики, квадроцикли, велосипеди, самокати можуть їхати по полям з швидкістю не більше 60 км/год. Виняток: DAF XF CHRISTMAS, на ньому дозволено з будь-якою швидкістю їхати по полям. Адміністратор сказав що у нього є докази мого порушення, тому він може вам їх надати. Я вже місяць так катаюся та шукаю закладки які розташовані в кущах та ні один адміністратор не додумався видавати за це покарання. Так поліція намагалась іноді ловити але не вийшло. (00:00-00:30)
  4. Далі в ході нашої розмови я розумію що була трішки агресивною, але по відношенню до адміністратора нічого поганого не сказала. Але отримала мут туть за нешанобливе ставлення до гравців. Категорично не погоджуюсь з покаранням адже нічого поганого не сказала (02:15-02:22).
  5. Мені здається у адміністратора просто упереджене ставлення що до мене.
  6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тиць
  7. Дата походження:27.03.2025

Лоренцо Деклоренс

Адміністратор | Слідкуючий Неоф| Північна Україна
Реєстрування
5 Лис 2023
Дописи
386
Реакції
320
Бали
123
Вітаю!
Шановний гравцю, як я вже пояснив, ви рухалися зі швидкістю 80–90 км/год на мотоциклі через кущі, газон та сходи, що суперечить законам фізики та робить керування транспортним засобом у таких умовах неможливим. З точки зору реалістичності, подібні маневри на спортивному мотоциклі BMW неминуче призвели б до ДТП ще на першій перешкоді.
З огляду на це, ви були покарані за NonRP Drive строком на 5 хвилин, про що я вас повідомив у грі.
Щодо блокування чату: ви некоректно та агресивно висловилися на адресу гравця, який не мав жодної провини. Ваші слова суперечили правилам серверу UG та були негуманними, тому ви отримали покарання за неповажне ставлення до гравців.
Очікуйте офіційної відповіді від Головного адміністратора або Заступнига Головного адміністратора.

Юра Дмитришин

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,356
Реакції
828
Бали
213
Адміністратор показав докази, та аргументував вище.
Також на цьому відео я помітив доволі нешанобливе ставлення не тільки до гравця а й до адміністратора.
Згідно правила UG 4.10, ви отримуєте мут на 90 хвилин.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі