Хійорі Міядзакі
Шановний гравець
- Реєстрування
- 19 Кві 2024
- Дописи
- 40
- Реакції
- 36
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора:Лоренцо Деклоренс
- Особистий нікнейм: Хійорі Міядзакі
- Суть скарги: Я каталася по місту Харків на мотоциклі шукаючи закладки які знаходяться в кущах та на газонах. Логічно що за ними я буду кататися і по газону і по тротуару. Мотоцикл може це робити в реальному житі, але за цим займається НПУ. В рамках правил проекту нічого не було порушено, окрім мого ПДР але цим повинні були займатися працівники НПУ, а не як виразився адміністратор що слідкував за мною як я 5 хвилин катаюся по місту порушуючи. Питання де в цьому пункті правил, написано що мотоцикл не може їздити по тротуарах, узбічю та газону 6.20. "NonRP Drive" - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, водіння в неправдоподібній манері, також враховується їзда по рейсах. | Деморган до 20 хвилин Примітка: позашляховики, квадроцикли, велосипеди, самокати можуть їхати по полям з швидкістю не більше 60 км/год. Виняток: DAF XF CHRISTMAS, на ньому дозволено з будь-якою швидкістю їхати по полям. Адміністратор сказав що у нього є докази мого порушення, тому він може вам їх надати. Я вже місяць так катаюся та шукаю закладки які розташовані в кущах та ні один адміністратор не додумався видавати за це покарання. Так поліція намагалась іноді ловити але не вийшло. (00:00-00:30)
- Далі в ході нашої розмови я розумію що була трішки агресивною, але по відношенню до адміністратора нічого поганого не сказала. Але отримала мут туть за нешанобливе ставлення до гравців. Категорично не погоджуюсь з покаранням адже нічого поганого не сказала (02:15-02:22).
- Мені здається у адміністратора просто упереджене ставлення що до мене.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тиць
- Дата походження:27.03.2025