Відмовлено Лоренце Деклоренс // Блат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марк Буданов

Північна Україна ♡
Реєстрування
28 Лис 2023
Дописи
252
Реакції
211
Бали
103
  1. Нікнейм адміністратора: Лоренце Деклоренс​
  2. Особистий нікнейм: Алєжа Буданов | 53743​
  3. Суть скарги: Вітаю, шановна Адміністрація суть скарги така ми каталися з друзями і побачили як Лоренце Деклоренс вмішався в рп процес, і заспавнив свій автомобіль і поремонтував машину гравцям? получається це блат бо мені Адміністрація не ромонтує машину почав їздити за гравцями, ви рахуєте це нормально як для Адміністрації? (Тайм код де Адміністратор поремонтував автівку 0:12-0:15)​
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео) Тик...
    Дата походження: 05.03.2025​

Лоренцо Деклоренс

Адміністратор | Слідкуючий Неоф| Північна Україна
Реєстрування
5 Лис 2023
Дописи
386
Реакції
320
Бали
123
Вітаю, шановний гравець!
Ви поставили запитання: "Що за блат?", аргументуючи це тим, що я телепортував власний автомобіль. Хочу уточнити, що після обробки репорту я просто продовжив їздити по місту, і жодних порушень у цьому немає. Ви ж сприйняли це як "блат", припустивши, що я маю намір забрати з собою гравців, що є безпідставним твердженням.
Щодо ремонту автомобіля:
Я дійсно бачив, як по машині стріляли про що свідчить розмова з вашим колегою у діскорді, проте не зафіксував, хто саме здійснював вогонь. Враховуючи можливе порушення правил у вигляді DM Car, я ухвалив рішення відремонтувати транспортний засіб. До речі, трохи пізніше один із гравців, з якими Ви намагалися атакувати, отримав покарання за DM Car.
Крім того, Ви намагалися вчинити пограбування гравців у місті, що суперечить правилам серверу. Проте, оскільки сам факт пограбування не відбувся, відповідне покарання Вам не було видано.
Ситуацію зі свого боку пояснив максимально доступно.

Очікуйте остаточного рішення від Головного адміністратора або Заступника Головного адміністратора.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі