Відмовлено Лоренцо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

yurka

Поважний гравець
Реєстрування
25 Чер 2023
Дописи
275
Реакції
140
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Лоренцо
  2. Особистий нікнейм: 18218
  3. Суть скарги: По логіці даного адміна співробітники держ орг. мають право відкривати вогонь без попередження хоча є правило якого він не дотримався
    2. Жовта зона

Жовта зона – це територія з обмеженим доступом. Громадяни можуть перебувати тут лише короткий час:
    • На транспортному засобі: не більше 2 хвилин.
    • Пішки: не більше 5 хвилин. навіть із зброєю в руках, на нього ніхто не наводив зброю і перший не стріляв на територію дквс не залазив. Лоренцо де логіка поясни? тупо деф
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/сбу-фд-зз.258675/#post-1062800
  5. Дата походження:10.02.2025

Останнє редагування модератором:

yurka

Поважний гравець
Реєстрування
25 Чер 2023
Дописи
275
Реакції
140
Бали
46
не путай потенційну загрозу з реальною. Значить я буду убивати усих хто буде біля мене стояти із зброєю і мені нічого за це не буде) тіпа найкращий захист це напад) Це якраз схоже на слова одного ....

Останнє редагування:

Меттью Житомирський

Мы пришли — своё вернём, кошмар ваш оживим! | ꑭ
Активний гравець
Реєстрування
11 Бер 2024
Дописи
607
Реакції
577
Бали
113
Ви відкрили вогонь по людини я відкрив вогонь у відповідь, ТАК. Це загроза, також ви стояли більше ніж 5 хв на АКПП зі зброєю

Лоренцо Деклоренс

Адміністратор | Слідкуючий Неоф| Північна Україна
Реєстрування
5 Лис 2023
Дописи
386
Реакції
320
Бали
123
Вітаю!
Розглянувши Вашу скаргу, зазначу наступне:

Ви стверджуєте, що не провокували працівників державних структур. Однак, за наявними доказами, передбачається, що Ваш знайомий вибіг із території ДКВС, яка є закритою зоною з обмеженим доступом.
Крім того, на відеофіксації видно, що Ви навели зброю у бік працівників, після чого вони застосували вогнепальну зброю у відповідь. Водночас у своїй скарзі Ви зазначаєте, що цього не робили, що викликає певні сумніви щодо об’єктивності Ваших слів.

Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі