Розглянуто Лукас Золото

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Серго Фараонов

Адмін у відставці
Активний гравець
Реєстрування
3 Сер 2024
Дописи
2,040
Реакції
612
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора: //by Zoloto (Лукас Золото [12505]
  2. Особистий нікнейм: Серго Фараонов [12298]
  3. Суть скарги: Даний адміністратор видав мут за ''Образа адміністратора''
    В особистих повідомленнях даний адміністратор написав так

ТИК 1, ТИК 2.
    Обра́за — зневажливе висловлювання, негарний вчинок і т.ін., що спрямовані проти кого-небудь, і викликають у нього почуття гіркоти, душевного болю.[1]
    Я вважаю що ''Фу'' це не образа, тому прошу провести бесіду з даним адміністратором.

Також даний адміністратор цілий час протягом 2 годин відкидував Неоф.Організації за найменші дрібниці такі як: Нон РП драйв. Мій друг перевищив швидкість на 2 кд на година (62ки/год).
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Вище показано.
  5. Дата походження: 09.03.2025

Лукас Золото

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
659
Реакції
406
Бали
68

ТИК 1, ТИК 2.
    Обра́за — зневажливе висловлювання, негарний вчинок і т.ін., що спрямовані проти кого-небудь, і викликають у нього почуття гіркоти, душевного болю.[1]
    Я вважаю що ''Фу'' це не образа, тому прошу провести бесіду з даним адміністратором.
    Також даний адміністратор цілий час протягом 2 годин відкидував Неоф.Організації за найменші дрібниці такі як: Нон РП драйв. Мій друг перевищив швидкість на 2 кд на година (62ки/год).
Вітаю, ви підбігли др мене після чого написали "Фу Золото йди спати", це в мене викликало душевний біль, також рахую це як образа Адміністрації.
Надав докази К
А

Лукас Золото

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
659
Реакції
406
Бали
68
Согласен! Данный администратор порти удовольствие от игры откидывает за малейшую ошибк
Вітаю, якщо ви не згідні з отриманим покаранням, можете залишити скаргу, та я надам докази, після чого КА/ГА/ЗГА винесе свій вердикт.

Реєстрування
11 Лис 2024
Дописи
149
Реакції
183
Бали
48

ТИК 1, ТИК 2.
Согласен! Даний администратор откидывает за молейшою ошибку, после такого пропадает желание играть в игру

wclsvv

Ай я я є кокоджамбо
Реєстрування
26 Кві 2024
Дописи
44
Реакції
45
Бали
21
Повністю згоден з Сергієм.

Данний ігровий помічник ставиться не справедливо в стосунку до гравців з неоф. фракцій. За найменше порушення правил, данний адміністратор карає гравців неоф. фракцій, проте закриває очі на порушення зі сторони держ. структур.

З його дій можна зробити висновок, що данний ігровий помічник "обіжений" на неоф. фракції, можливо, тому що він відстояв лідерку в НПУ, і ще з того часу в його душі закралась образа на клановців

Адміністрація не повинна бути упередженою в стосунку до гравців!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі