Повність згоден з Олександром Джеффері!
Якщо раніше за образу адміністрації інша адміністрація давала мут,то вчора за одне слово мені видали на максмальний срок бан
тому що Лукас Золото обідився на те слово,на нього так каже весь сервер і так важають всі люди то якшо за одне слово откидувати всіх то тут онлайна не буде,замість того шоб видати бан він мігби дати попердження (усне) якшо ще таке повторилосяб тоді мут но не бан на максимальний срок.Дана особа багато порушує і ті в кого є фрапс на порушення скаргу подають,його коли він був лідер ще поважали а коли він став на ІП і почав всіх откидувати за мінімальне порушення то яку повагу від гравців він хоче як онду люди зверху кажуть шо він на постачанні обзивав то який це адміністратор якщо позволяє собі таке робити,якшо його обізвати бан на максимальний срок 5 днів,якшо він когось обізве йому нечого не буде,в чому справедливість?Я справедливості тут не бачу!Прочитавши скаргу ще одну на нього то наскільки я поняв дана особа образилась на мене і видала бан а іншим мут видала,він обіжений на неоф організації напевно тому що коли він стояв на лідеркі НПУ його неоф тулили,виігрували постачання затуливши їх,стосовно держ організацій він закриває глаза на їхні порушення,і тут вже сразу викладується картина на якій все ясно
Лукас Золото обіжений на неоф організації і блате Держ.Організації!
Тоді в чому смисл грати якшо ти тільки маленьке порушення зробив і тебе откидують в бан,в КПЗ,в мут а на держ організації йому пофіг я ще не бачив щоб він когось кроме клановців откидував якшо слово Єбл** викликає в нього в душі боль то неоф організації не вині шо внього душа на слово просте даже слово "Фу" викликає біль в душі то хай зніметься з адмінки,просто коли він був лідером він коли шось чудив непонятне,порушував затримував за просто так його также само називали і він став на адміна і начав всім мститися,я важаю що це вже використання адмінки у власних цілях,но коли я щей дізнався що дана особа була в ЧСП-проекту за чіти то мене ше більше смутило яким чином він оказався адміном?
На одне кожне слово в нього болить душа,тоді хай зніметься з ІП і в нього не буде боліти душа!