Відмовлено Лука Архангел не виконання адміністраційних обовязків

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Павло Гнатюк

Новий гравець
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
8
Реакції
1
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора:Лука Архангел
  2. Особистий нікнейм:Павло Гнатюк
  3. Суть скарги:невиконання адміністраційних обовязків та можливий блат від адміністратора тому що при загрузці я стояв ждав чергу і поперед мене вліз гравець я йому не дав дорогу і він викликав Адміністратора Лука Архангел після чого я був телепортований потім я 2 рази викликав даного адміністратора на розмову 1 раз він не прилетів 2 раз прилетів і не давши відповідь на запитання він зник
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:11.10.25

Останнє редагування модератором:

Лука Архангел

Старий | Північна Україна [04]
Активний гравець
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
638
Реакції
424
Бали
123
Адреса
Kropyvnytskiy
Вітаю , шановний гравець - даю вам відповідь на всі ваші запитання.

[ 1 ] - Я завжди своїх обов'язків дотримуюсь та ніякого блату зі сторони мене я зовсім не бачу.
Ви робили перешкоду іншим гравцям , тим чином хотіли просто заїхати перші так сказати через загрузку з Румунією.

[ 2 ] - Гравець поскаржився в REPORT , тощо ви перешкоджаєте йому проїхати через загрузку , я вас телепортував не на вокзал а назад трішки щоб знову заїхали від шлагбауна.

[ 3 ] - Цитую ваші особисті слова під скаргою " потім я 2 рази викликав даного адміністратора на розмову 1 раз він не прилетів 2 раз прилетів і не давши відповідь на запитання він зник "

По-перше , ви як викликали мене в репорт перший раз - великий наплив репортів після оновлення і не можливо вспіти на всіх , другий раз як прибув до вас сказав вам без агресії а бистро тому що не було часу розмовляти , не згідні з моїми діями що зробив - будь ласка скаргу на форум.

Докази я передам ГА/ЗГА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі