Відмовлено Лука Архангел / оскарження бана

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

AndreyHyu

Новий гравець
Реєстрування
13 Сер 2025
Дописи
4
Реакції
1
Бали
3
  1. Нікнейм адміністратора:Лука Архангел
  2. Особистий нікнейм:Андрей Ончук
  3. Суть скарги:я не согласен с баном, так как человек правоцировал и обрезал фрапс и выключил звук как он говорил в микрофон на фрапсе у него отлично видно как включённый микрофон и он говорит, но звук вырезал. Прошу принять мери так как 25 дней это очень много. Я понял что тоже поступил не правильно ну все же не было бы правокации-не было бы ситуации.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://drive.google.com/file/d/1NJqG1u9PdJs_x4gcmBTeOFcGX0sm2La1/view?usp=drivesdk
  5. Дата походження: 13:08:2025

Лука Архангел

Старий | Північна Україна [04]
Активний гравець
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
638
Реакції
424
Бали
123
Адреса
Kropyvnytskiy
Вітаю шановний гравець!

В будь якому випадку заборонено порушувати правила які прописані в UKRAINE GTA - тим самим ви порушили правило UKRAINE GTA 5.17. Яке суворо забороняється порушувати його.

Зверніть увагу - звук на відео-доказах у гравця був. Зверніться у розділ скарг якщо у вас є докази порушення як вас гравець провокував він теж отримає покарання на доказах в скарзі - від вас є суворе порушення з вашої сторони. Ви як доросла людина , потрібно думати що говорити.

Я як розглядав цю скаргу , проти вашого оскарження особисто - щоб подумали над своєю поведінкою та сказанами словами.
*ось ця скарга* - *порушення*

Очікуйте відповіді від ГА / ЗГА!

Андрій Хансен

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
18 Лип 2023
Дописи
458
Реакції
505
Бали
153
Вітаю!

Відбувайте покарання та робіть висновки.

Відмовлено
!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі