Відмовлено Льолька Золдік | Оскарження покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алік Начальство

Хозяин клановцев
Реєстрування
6 Лис 2022
Дописи
377
Реакції
143
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора:Льолька Золдік
  2. Особистий нікнейм: Алік Петровський
  3. Суть скарги: Відповіли про те, що я НонРп держ. Відео з причиною затримання
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/10274-офф-від-арешту.251755/#post-1035333
  5. Дата походження:19.01.2025

Останнє редагування:

Алік Начальство

Хозяин клановцев
Реєстрування
6 Лис 2022
Дописи
377
Реакції
143
Бали
46
Розпишу всі дії в послідовності.
1. Громадянин вчиняє правопорушення 4.6, 10.4, 10.3.
2. Починає втікати.
3. Я починаю його переслідувати.
4. Виключив мігалки щоб не палитись, знаходжу його.
5. Кажу йому вийти з авто, він починає намагатись знову втекти, я йому прострілюю колеса, далі по РП висунув з авто, взяв тайзер та затримав, після чого він вийшов тачки.
Зброя застосовувалась згідно ЗУ про НПУ, ст. 21, ч.4, п.5 для затримання особи, яку застали під час вчинення тяжкого або особливо тяжкого злочину і яка намагається втекти;
Також хочу пояснити чому 2 окремих відео, та чому у скаргу я не залив відео самого затримання, так ось, на момент коли особа вчиняла правопорушення в мене не був включений фрапс, тому коли вона вчинила правопорушення, я зробив відкат та одразу почав запис фрапсу.
Тому в мене 2 різних відео, відкат який 5 хвилин іде і саме відео зі скарги де є момент затримання. У зв'язку з тим, що відкат довго обрізати та заливати, я залив тільки одне відео у цю скаргу тільки з моментом затримання, через що адміністратор не знав про підстави та причини затримання.
До адміністратора претензій не маю, прошу тільки зняти варн у випадку моєї правомірності

Останнє редагування:

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, покарання видано вірно. Описані дії ніяк не стосуються ваших NonRP Дій на відео.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі