Розглянуто Льолька Золдік//Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадим Кравчук.

Лідер МОЗ | Південна Україна
Реєстрування
16 Кві 2024
Дописи
219
Реакції
220
Бали
88
  1. Нікнейм адміністратора: Льолька Золдік
  2. Особистий нікнейм: Катальд Лютий
  3. Суть скарги: Вітаю шановний ГА/ЗГА , данний адміністратор перевірив скаргу яку я подав, та видав мені покарання RK,DM GZ, неадекватні висловлювання та розмова в ноці. До мута я згоден, але з RK,DM GZ - ні, по питанню DM GZ я хочу задати питання данного адміністратора мене людина почали бити кулаками цим наносячи мені урон, я відкрив вогонь у відповідь , щоб не померти і не порушити правило PG.Так вот якщо ви б опинились на моєму місці , щоб ви робили? Ідемо далі ,покарання RK я точно не знаю діапозон місцевості де я не міг перебувати, але мене вбили +- на світлофорі , а я проїжав на перехрестку ближче до правого боку та я навіть не супинявся щоб когось вбити і по типу того , мені просто було потрібно проїхати в ту сторону , але я стикнувся з тією людиною яка мене убила, я поїхав далі але він відкрив по мені вогонь я відкрив вогонь у відповідь наніс мені урон та зламав авто.Але данний адміністор не видав йому покарання RK а замість цього видав його мені. Тобто виходить що адміністратор не коректно розглянув скаргу. Прошу перероргляду скарги!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Докази видачі покарання:
    жмяк
    Посилання на скаргу: жмяк
  5. Дата походження: 25.08.2024

Вадим Кравчук.

Лідер МОЗ | Південна Україна
Реєстрування
16 Кві 2024
Дописи
219
Реакції
220
Бали
88

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, скарга буде перерозглянута.
З адміністратором провів бесіду.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі