Вадим Кравчук.
Лідер МОЗ | Південна Україна
- Реєстрування
- 16 Кві 2024
- Дописи
- 219
- Реакції
- 220
- Бали
- 88
- Нікнейм адміністратора: Льолька Золдік
- Особистий нікнейм: Катальд Лютий
- Суть скарги: Вітаю шановний ГА/ЗГА , данний адміністратор перевірив скаргу яку я подав, та видав мені покарання RK,DM GZ, неадекватні висловлювання та розмова в ноці. До мута я згоден, але з RK,DM GZ - ні, по питанню DM GZ я хочу задати питання данного адміністратора мене людина почали бити кулаками цим наносячи мені урон, я відкрив вогонь у відповідь , щоб не померти і не порушити правило PG.Так вот якщо ви б опинились на моєму місці , щоб ви робили? Ідемо далі ,покарання RK я точно не знаю діапозон місцевості де я не міг перебувати, але мене вбили +- на світлофорі , а я проїжав на перехрестку ближче до правого боку та я навіть не супинявся щоб когось вбити і по типу того , мені просто було потрібно проїхати в ту сторону , але я стикнувся з тією людиною яка мене убила, я поїхав далі але він відкрив по мені вогонь я відкрив вогонь у відповідь наніс мені урон та зламав авто.Але данний адміністор не видав йому покарання RK а замість цього видав його мені. Тобто виходить що адміністратор не коректно розглянув скаргу. Прошу перероргляду скарги!
- Дата походження: 25.08.2024